Not Solved [Error Message] Error when creating a post
#1
Not Solved
I am literally breaking my head over it. Every time I try to create a forum I get this error; ''1364 - Field 'xthreads_tplprefix' doesn't have a default value''

I get this error since installing xthreads, I already completely removed it from my host etc. How can I fix this? 

[Image: 5sFduFT.png]
Reply
#2
Not Solved
If you really want to remove it, please use the uninstall routine.
Otherwise, you can try the update from here:
https://github.com/zingaburga/XThreads-MyBB-Plugin
XThreads App For MyBB: Link Directory, YouTube Gallery & etc - Full List
My Demo Site
Reply
#3
Not Solved
(2018-02-18, 06:07 PM)RateU Wrote: If you really want to remove it, please use the uninstall routine.
Otherwise, you can try the update from here:
https://github.com/zingaburga/XThreads-MyBB-Plugin

Where can I find how to do the uninstall routhine?
Reply
#4
Not Solved
You'll find this in the plugin section of your admin control panel.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#5
Not Solved
(2018-02-18, 06:11 PM)Ben Wrote: You'll find this in the plugin section of your admin control panel.

I already deleted the plugin so it doesn't show up in the control panel anymore
Reply
#6
Not Solved
Did you uninstall the plugin prior to deleting the files? If not you would need to upload the files, uninstall the plugin and then remove the files.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#7
Not Solved
(2018-02-18, 06:21 PM)Ben Wrote: Did you uninstall the plugin prior to deleting the files? If not you would need to upload the files, uninstall the plugin and then remove the files.

I also get an error when I fully install the plugin.
Reply
#8
Not Solved
What error?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#9
Not Solved
(2018-02-18, 07:04 PM)Ben Wrote: What error?

[Image: V6H6Pcc.png]
Reply
#10
Not Solved
Bump?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)