Solved: 3 Years, 5 Months ago All text is white
#1
Solved: 3 Years, 5 Months ago
Hello,

i have a new problem,

i have a user of my forum who maked a thread, but the text is white. I answered an other thread but the whole text messed, it gone white with some weird letter (all word has been replaced with something like "KZlizfhLZFHzdfzao" almost 3K+ word like that) but i deleted this one.

There is a screenshot of the messages

[img]data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAABVUAAAL/CAIAAADp2LDuAAAgAElEQVR4nOyde1xUdf7/D1aIpZvVbFtTEUGSV9y0NlyXDXbLWmU3W0vzZywWfdu01GJXV9tUkMpdGjGttDZLMVMpsgARyvICCeooJZXcU0FFLs2ow+2c3eL3x5k5cy6fc5sZZg7wej2eDx5n3pz5nM8553Mur89tqLCIWAAAAAAAAAAAAPRtqIDnAAAAAAAAAAAAAD0NFfAcaGRbBdNSvCbg2QAAAAAAAAAAAHojVMBzoInttTD/AAAAAAAAAACAx1ABz4EWlqXA/AMAAAAAAAAAAJ5DkaI7K2iGdtFSvCYsxdpC24pSiEnsrJD+S2l9vQgyU7FdZuvELfoyGwS2VTB0xU5BcHstTTN0i3UZf1nv0etZpFtUPIZ66eFjLsy25PhHxC4rttH+PqTGgC1v3DWr8Vvu8+VNUeQu0tpt

<- snip ->

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[/img]

https://pastebin.com/chHVdSjs

I read some thread on support but nothing helped me :/

This is the link to my forum : syneriarp.mtxserv.fr

It happen sometimes only, i already wrote a thread and didn't done that.

If you need a test account, please tell me how to do, i'm new with MyBB and i need to learn ^^'

Cordially.
Reply
#2
Solved: 3 Years, 5 Months ago
First of all, if you can't communicate that well just using english you can paste your original text as well (french?).

Now, open your global.css (APC -> Templates and Styles -> [your theme] -> global.css -> Edit Stylesheet: Advanced Mode) file and find:
.post_body {
    font-size: 13px;
    padding: 12px 0;
}

Replace like:
.post_body {
    font-size: 13px;
    padding: 12px 0;
    color: #000;
}

If that is not your problem, please try to be more informative.
Reply
#3
Solved: 3 Years, 5 Months ago
I'm sorry, i didn't expected that with the screenshots. I uploaded a new one as an attached file.

When i write a text as an answer, the text color is white and we need to highlight it to be able to read.

I edited the global.css like you said, but nothing changed. I don't know what other information i can give you sorry :/


   
Reply
#4
Solved: 3 Years, 5 Months ago
^ hard refresh your browser on a topic page [eg. press CTRL + F5 on this page] & check again
Reply
#5
Solved: 3 Years, 5 Months ago
It worked but not everywhere*

Before :
   

After :
   

And here :
   
Reply
#6
Solved: 3 Years, 5 Months ago
looks like you are missing background colors !
by any chance have you modified any elements of the theme ..
Reply
#7
Solved: 3 Years, 5 Months ago
Yes, i'll reinstall the theme and try again

EDIT : Yes, reinstalling the theme fixed the problem, thank you again .m. !
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)