Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago Moderator log blank after update to 1.8.15
#1
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
Hello!

I updated successfully my forum from 1.8.14 to 1.8.15 yesterday.

However,i am having a problem while visiting the Moderator log page in system health in the ACP.

When i click here:

   

I get a blank page.

Everything else seems to be working fine.

Any ideas on how to solve this problem?

Regards!
Reply
#2
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
~/admin/modules/tools/modlog.php --> Line 284
PHP Code:
$plugins->run_hooks("admin_tools_modlog_modlogs_result"
check if a semicolon is missing at the end of line - if so add it & check if it helps

[GitHub reference]
Reply
#3
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
Probem solved.

Thankyou.

Rep+ given.

But there is the following small problem:

   

Should be leave it as it is?

Thanks
Reply
#4
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
^ please ignore that report at present ..
Reply
#5
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
Ok,thankyou
Reply
#6
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
Just in case anyone wants to see what that line in the code is supposed to look like...

$plugins->run_hooks("admin_tools_modlog_modlogs_result") ;  ← add that semi-colon to the end of the line.

Yes, that's all it was... the semi-colon ( ; ) was missing at the end of the line.
I'm Serpius and You're Not
[Image: 5M7sb0n.png?1]
Reply
#7
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
Thanks .m.
Reply
#8
Solved: 4 Months, 3 Weeks, 5 Days ago
was having same issue. Thanks .m. and Serpius for the help.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)