Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 1 Year, 7 Months, 1 Week ago Blank pages all around my site?
#1
Solved: 1 Year, 7 Months, 1 Week ago
So recently (within the past few minutes) i have blank pages all over my site. i can go to the forums just fine, browse threads, but when i attempt to open things such as the "UCP" the page goes blank and unresponsive with nothing showing up.
This occured when i tried fixing my inline moderation by editing all those files it told me to fix (which did not work by the way) and i then reverted all of my files back to exactly how they were. And now it doesnt work.
Website: www.firerpcommunity.com/forums

Below I have provided to example screenshots.
https://imgur.com/a/gJxXun8

Alternate links> https://i.imgur.com/hq3D8sg.png https://i.imgur.com/TmscRsB.png

Things such as the calendar, memberlist, etc also do not work.
Reply
#2
Solved: 1 Year, 7 Months, 1 Week ago
Have you checked your server and mybb error logs?

The member list and calendar both load fine for me.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Solved: 1 Year, 7 Months, 1 Week ago
It only happens when you are logged in, because if i logout then the members page and calendar page load perfectly fine

issue resolved. it was something to do with my 'headerinclude' there was a typo and i guess it didnt fix itself when i backed up the file. but issue was resolved, i just made a backup and reverted it.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)