Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Discord Webhooks for MyBB
#11
What do you mean - private forums? Could you sent me PM with the screenshot of forum settings/permissions? I'll try to check what's going on. I assume, you have all forums selected in "Enabled boards" option, none forums selected in "Ignored boards" and none selected in "Ignored usergroups" option.
Reply
#12
I first noticed that it didn't show my message in a forum guests can't see, so I thought it must be related to this forum being invisible to guests, but it looks like that's not it.

1. Enabled Boards: All
2. Ignored Boards: I selected some.
3. Ignored Usergroups: I selected "Guests" after thinking maybe default setting causing admin messages to not show up. But guests already can't post in my forum.

Timeline of what happened:
1. I posted test message, it didn't work.
2. It worked for 3 user messages (one thread 2 posts)
3. I posted again, it didn't work again.
4. One of my moderators posted, it didn't work.
5. Another user posted, it didn't work.

I can't really see any pattern.
Reply
#13
Can you change lines 207 and 368 in discord_webhooks/DiscordWebhook.php from


PHP Code:
if ($entry->return_values['visible'] == 1) { 


to

PHP Code:
if ($entry->return_values['visible'] != -2) { 

and try again? Please give me an info if it works for you
Reply
#14
I have changed it, I even created new webhook etc. and applied it to settings but it doesn't work for some reason. I'll send my settings as PM maybe you'll figure it out.
Reply
#15
Thanks, I'll try to reproduce the case
Reply
#16
Working great on my forum, I really enjoy having so much settings ! It's really great ! Nice job !
I'll edit this later if I see any problems
maybe currently some posts/threads not displaying in discord I'll check if ($entry->return_values['visible'] != -2) {
Changes anything.
Reply
#17
Hello,

Having issues running multiple instances. Trying to create a 2nd instance from your instructions and have discord_webhooks_instance1.php in the inc/plugins folder, but don't see anything to install or change settings of it?


Edit: Ah, I used instance_1 to replace suffix, but had to change it to instance1. Thanks!
Reply
#18
Yes, suffix should be the same in the filename as in the code Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)