Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RESOLVED WORKSFORME] Edit history log 1.4 doesn't seem to work with 1.8.15
#1
It won't store edit histories anymore as you're making new edits, and also there's no link to view old edits (from before upgrading to 1.8.15) anymore, although you can still use a direct URL to view them. Are there any other options out there for getting this functionality?
Reply
#2
It's working fine for me on 1.8.15
Reply
#3
Have you tried deactivating then reactivating the plugin?
My GitHub | Galaxies Realm

Please do not PM me for support; use the forum instead
Reply
#4
(06-14-2018, 04:07 PM)Starpaul20 Wrote: Have you tried deactivating then reactivating the plugin?

Never mind, I had it set to not log until 30 seconds, and in my testing I forgot to wait till 30 seconds. It seems to be working.

(06-14-2018, 04:57 PM)Jumanji2 Wrote:
(06-14-2018, 04:07 PM)Starpaul20 Wrote: Have you tried deactivating then reactivating the plugin?

Never mind, I had it set to not log until 30 seconds, and in my testing I forgot to wait till 30 seconds. It seems to be working.

One thing, though -- when I go to the admin control panel, I get this in PHP 7.2.6:

[Image: yBDAMk2.png]
Reply
#5
THIS_SCRIPT issue is known and is fixed in upcoming release.
https://github.com/mybb/mybb/pull/3092
Disclaimer: Don't be misguided looking at my usergroup and assume whatever I say is official. When I speak in community I am just a member with personal opinions.
Reply
#6
Can a moderator please change the thread title to include [RESOLVED WORKSFORME] or something, so people know that there isn't a bug?

(Never mind, I got it)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)