Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [Error Message] User Registration not working
#11
Not Solved
Ok sure. All active plugins are up to date:
PHP file Cleaner
Disposable email blacklist
DVZ Random Avatars
DVZ Shoutbox
Edit history Log
Extended Polls
Extended useradmininfos
HTML in Posts
External Redirect warning
inferno shoutbox
IP2Location IP-Country Blocker
Latest Posts on profile
My Permissions
MyProfile
MyReactions
Show the users that are online today
OUGC Announcment BarPlugin Uploader
Private message Log
Private profile
Profile music plugin
Prune old PMs
Quick advanced editor
Recent Threads
Report private messages
Thanks
VIP Membership
xem Fast Reputation
Reply
#12
Not Solved
Try reinstalling the thanks plugin. That should fix the missing column "thx".
Plugin Count: I lost count.
Public Plugins are available here.
Official GitHub.
Please do not PM me for support unless asked to.
Reply
#13
Not Solved
Ok sweet that worked! the only problem i can see now is that the 'Login' button doesn't lead you to the login page. We have found that if you try post on a thread it prompts you to log in and takes you to the page but the actual login button doesnt direct you to the login screen.
Reply
#14
Not Solved
I don't quite understand what you mean. I can see the login just fine. You also need to fix the modal. See here.
Plugin Count: I lost count.
Public Plugins are available here.
Official GitHub.
Please do not PM me for support unless asked to.
Reply
#15
Not Solved
Ok i did the modal thing but my login button still doesn't direct you to an actual login page when clicked.
You can see here: https://gyazo.com/dbd427e9e0bfb85ac6bc3e3654fe821c the 'Login" and "Create an account" button but when you click on the login button, nothing happens.

Users need to go to a thread and try post on a thread which then takes them to a login page to sign in with their username and password in order to login.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)