Not Solved MyBB theme export failing
#1
Not Solved
Hello!

I encountered a problem that I was trying to sort out this week, and nothing was working. I was trying to export a theme from another MyBB board that I own to my new MyBB installation. I did it as expected, import the theme to XML and upload it. Upon uploading the theme, I get an error that it cannot recognise the file. I thought it might have to do with missing plugins, so I installed them and it still doesn't work.

I'm absolutely confused, but if someone could offer some help, that'd be great.
Reply
#2
Not Solved
Can you open the .xml file in a text editor and paste the last line?
Plugin Count: I lost count.
Public Plugins are available here.
Please do not PM me for support unless asked to.
Reply
#3
Not Solved
(2018-07-22, 09:38 AM)Wires Wrote: Can you open the .xml file in a text editor and paste the last line?

Hi,

These were the last few lines in the code:
<tbody style="{$collapsed['usercpmisc_e']}" id="usercpmisc_e">{myachievements_nav}
	<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=usergroups" class="usercp_nav_item usercp_nav_usergroups">{$lang->ucp_nav_usergroups}</a></td></tr>
	<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=editlists" class="usercp_nav_item usercp_nav_editlists">{$lang->ucp_nav_editlists}</a></td></tr>
	{$attachmentop}
	<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=drafts" class="usercp_nav_item usercp_nav_drafts">{$draftcount}</a></td></tr>
	<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=subscriptions" class="usercp_nav_item usercp_nav_subscriptions">{$lang->ucp_nav_subscribed_threads}</a></td></tr>
	<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php?action=forumsubscriptions" class="usercp_nav_item usercp_nav_fsubscriptions">{$lang->ucp_nav_forum_subscriptions}</a></td></tr>
	<tr><td class="trow1 smalltext"><a href="{$profile_link}" class="usercp_nav_item usercp_nav_viewprofile">{$lang->ucp_nav_view_profile}</a></td></tr>
</tbody>]]></template>
	</templates>
</theme>
Reply
#4
Not Solved
Theme sometimes gets corrupted especially with some plugins, paste your entire XML.
Happened to me quite few times actually and had to remove some bits from XML which then fixed my problem.
Do NOT PM me for support unless I ask you on your support thread.
Reply
#5
Not Solved
(2018-07-22, 04:11 PM)Livewire Wrote: Theme sometimes gets corrupted especially with some plugins, paste your entire XML.
Happened to me quite few times actually and had to remove some bits from XML which then fixed my problem.

My suggestion as well, I will suggest OP to try using the older version of MyBB and importing theme in that version as well.
Reply
#6
Not Solved
(2018-07-22, 04:11 PM)Livewire Wrote: Theme sometimes gets corrupted especially with some plugins, paste your entire XML.
Happened to me quite few times actually and had to remove some bits from XML which then fixed my problem.

(2018-07-22, 04:52 PM)WallBB Wrote:
(2018-07-22, 04:11 PM)Livewire Wrote: Theme sometimes gets corrupted especially with some plugins, paste your entire XML.
Happened to me quite few times actually and had to remove some bits from XML which then fixed my problem.

My suggestion as well, I will suggest OP to try using the older version of MyBB and importing theme in that version as well.

Shall I pm you guys the source code since I don't want to really share it in public.
Reply
#7
Not Solved
Still need help on this.

(2018-07-22, 04:52 PM)WallBB Wrote:
(2018-07-22, 04:11 PM)Livewire Wrote: Theme sometimes gets corrupted especially with some plugins, paste your entire XML.
Happened to me quite few times actually and had to remove some bits from XML which then fixed my problem.

My suggestion as well, I will suggest OP to try using the older version of MyBB and importing theme in that version as well.

Hi, I just tried using an older version of it. No luck. Sad
Reply
#8
Not Solved
Try install this default theme from the 1.8.17 package and then export it and reinstall it again.


.xml   mybb_theme.xml (Size: 600.09 KB / Downloads: 87)
[Image: sig2.jpg]
Reply
#9
Not Solved
(2018-07-26, 08:21 AM)Eqilux Wrote: Still need help on this.

(2018-07-22, 04:52 PM)WallBB Wrote:
(2018-07-22, 04:11 PM)Livewire Wrote: Theme sometimes gets corrupted especially with some plugins, paste your entire XML.
Happened to me quite few times actually and had to remove some bits from XML which then fixed my problem.

My suggestion as well, I will suggest OP to try using the older version of MyBB and importing theme in that version as well.

Hi, I just tried using an older version of it. No luck. Sad

XML is corrupt, try the XML by iAndrew.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)