[Rejected] You need to enter a valid email address
#1
[Image: 4a97aefe6e1652b893f95c1f03f0722b.png]

what is that about?
Reply
#2
(2018-07-26, 10:00 PM)makpaolo Wrote: [Image: 4a97aefe6e1652b893f95c1f03f0722b.png]

what is that about?

Possibly that there is already a user by the name of Heart? That's the reason why the username is in red. 
That email address does not match the username 'Heart'. 

That's my only guess at this moment.
I'm Serpius and You're Not    ¯\_(ツ)_/¯
Deaf Golf
Reply
#3
(2018-07-26, 10:44 PM)Serpius Wrote:
(2018-07-26, 10:00 PM)makpaolo Wrote: [Image: 4a97aefe6e1652b893f95c1f03f0722b.png]

what is that about?

Possibly that there is already a user by the name of Heart? That's the reason why the username is in red. 
That email address does not match the username 'Heart'. 

That's my only guess at this moment.

nope no other acc with heart or that email. only have 4 users as i am building forum right now but that is what hes getting
Reply
#4
(2018-07-26, 10:51 PM)makpaolo Wrote:
(2018-07-26, 10:44 PM)Serpius Wrote:
(2018-07-26, 10:00 PM)makpaolo Wrote: [Image: 4a97aefe6e1652b893f95c1f03f0722b.png]

what is that about?

Possibly that there is already a user by the name of Heart? That's the reason why the username is in red. 
That email address does not match the username 'Heart'. 

That's my only guess at this moment.

nope no other acc with heart or that email. only have 4 users as i am building forum right now but that is what hes getting

Well, something is causing that username box to turn 'red', thus making that invalid which makes the email invalid as well. 

If you can figure out what might be causing the username box to turn red, then you would be able to solve the email issue as well. 

That's kind of what I am looking at now.
I'm Serpius and You're Not    ¯\_(ツ)_/¯
Deaf Golf
Reply
#5
Can't reproduce with default theme.
If the same username / email not already registered then it might be a theme issue.

[Image: Opera_Snapshot_2018_07_27_133243_localhost.png]

Please reconfirm with default theme ...
Reply
#6
(2018-07-27, 08:04 AM)effone Wrote: Can't reproduce with default theme.
If the same username / email not already registered then it might be a theme issue.

[Image: Opera_Snapshot_2018_07_27_133243_localhost.png]

Please reconfirm with default theme ...

Attempted with default theme and still had that issue

https://gyazo.com/ad5e3fd36198f466eb6388f2933ccfb2

that is in console


so looks like any username added = red text box too hmmmm
Reply
#7
Pretty new forum , less than 5 members...

so just reinstall, and test before adding any theme or plug-ins
Huh
Reply
#8
(2018-07-27, 06:50 PM)v_2 Wrote: Pretty new forum , less than 5 members...

so just reinstall, and test before adding any theme or plug-ins

worked hard on it past 3-5 days man.. maybe theres nother option

edit: replaced general.js and global.php and member.php still same error

FIXED! replace general.js Smile cache took a while
Reply
#9
I am also having this exact same issue. Tried it both in Firefox & Safari. 2 users in database; none of the records match. Doesn't matter what username or e-mail I enter, the boxes come up red & the e-mail saying it is invalid.
Reply
#10
(2019-05-03, 02:42 PM)unisus Wrote: I am also having this exact same issue. Tried it both in Firefox & Safari. 2 users in database; none of the records match. Doesn't matter what username or e-mail I enter, the boxes come up red & the e-mail saying it is invalid.

Review the screenshot below. This might help you.

[Image: bd6c0ceeb9a91f862131c4749ecd46e3.png]
I'm Serpius and You're Not    ¯\_(ツ)_/¯
Deaf Golf
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)