Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [General] Mixed Content from index.php
#1
Not Solved
Hello,

I have a website I just transferred to my server, and I am using cloudflare SSL (with the manager plugin). We've resolved all other mixed content, except this one: 

"Mixed Content: The page at 'https://eternal-rpg.com/index.php' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://eternal-rpg.com/index.php'. This content should also be served over HTTPS."

I've scoured the index templates, headerinclude, footer, etc. Haven't found anywhere where index.php was hard linked as "http". 

MyBB version: 1.8.13 

Is there anywhere in this older version where the index is hard linked? 

Thanks, 
Elise
Reply
#2
Not Solved
(08-04-2018, 11:05 PM)tamme Wrote: Hello,

I have a website I just transferred to my server, and I am using cloudflare SSL (with the manager plugin). We've resolved all other mixed content, except this one: 

"Mixed Content: The page at 'https://eternal-rpg.com/index.php' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://eternal-rpg.com/index.php'. This content should also be served over HTTPS."

I've scoured the index templates, headerinclude, footer, etc. Haven't found anywhere where index.php was hard linked as "http". 

MyBB version: 1.8.13 

Is there anywhere in this older version where the index is hard linked? 

Thanks, 
Elise

Your footer is full of http links

<div id="affiliates">
Reply
#3
Not Solved
(08-04-2018, 11:05 PM)tamme Wrote: Hello,

I have a website I just transferred to my server, and I am using cloudflare SSL (with the manager plugin). We've resolved all other mixed content, except this one: 

"Mixed Content: The page at 'https://eternal-rpg.com/index.php' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://eternal-rpg.com/index.php'. This content should also be served over HTTPS."

I've scoured the index templates, headerinclude, footer, etc. Haven't found anywhere where index.php was hard linked as "http". 

MyBB version: 1.8.13 

Is there anywhere in this older version where the index is hard linked? 

Thanks, 
Elise

Ashley answered your question.

But...

Why haven't you upgraded to MyBB 1.8.17?
I'm Serpius and You're Not    ¯\_(ツ)_/¯
[Image: 5M7sb0n.png?1]
Reply
#4
Not Solved
(08-04-2018, 11:42 PM)Ashley1 Wrote: Your footer is full of http links

<div id="affiliates">

This wouldn't cause the mixed content error I am getting. Linking out to an "http" website is different than calling content from an HTTP resource. This error is specifically calling an "image" that is actually a php file. 

-- Also, I just got this site on my server, like I said? I am not upgrading until I can isolate bugs. I don't want to carry bugs over with an upgrade. I am also waiting for the DNS to resolve.

(08-05-2018, 02:22 AM)tamme Wrote:
(08-04-2018, 11:42 PM)Ashley1 Wrote: Your footer is full of http links

<div id="affiliates">

This wouldn't cause the mixed content error I am getting. Linking out to an "http" website is different than calling content from an HTTP resource. This error is specifically calling an "image" that is actually a php file. 

-- Also, I just got this site on my server, like I said? I am not upgrading until I can isolate bugs. I don't want to carry bugs over with an upgrade. I am also waiting for the DNS to resolve.


Found the issue. There was a link that was "hard-linked" to an old URL stuck in a random .css file. It was pointing to the old host which didn't have SSL. 

*** As a sidenote if anyone else views, you can link out to http without messing with your SSL certificates. Just make sure that all images are https! Cloudinary is a great free CDN (bandwidth capped) you can use.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)