Not Solved [General] Posting Issue
#1
Not Solved
Why when I try to create a post all this is in the area I'm suppose to type in?

https://gyazo.com/399201ce2d04c3888a687a23959be910
Reply
#2
Not Solved
(2018-08-08, 10:57 AM)DarkR3turns Wrote: Why when I try to create a post all this is in the area I'm suppose to type in?

https://gyazo.com/399201ce2d04c3888a687a23959be910

You did something wrong with the theme, more specifically, the editor portion of the theme.

Try using a different editor as shown in the screenshot below. For your situation, try the default Mybb editor.

[Image: TLX7cKj.png?1]
I'm Serpius and You're Not    ¯\_(ツ)_/¯
Deaf Golf
Reply
#3
Not Solved
(2018-08-08, 11:13 AM)Serpius Wrote:
(2018-08-08, 10:57 AM)DarkR3turns Wrote: Why when I try to create a post all this is in the area I'm suppose to type in?

https://gyazo.com/399201ce2d04c3888a687a23959be910

You did something wrong with the theme, more specifically, the editor portion of the theme.

Try using a different editor as shown in the screenshot below. For your situation, try the default Mybb editor.

[Image: TLX7cKj.png?1]
It may help but ultimately this is a javascript conflict which is causing the issue.
@OP: which theme are you using ? Can you share your website and temporary user login.
Reply
#4
Not Solved
Hey DarkR3turns.
I checked your site and it is working to me:
[Image: immagine.png]
My Projects - Support My Projects

Don't forget to rate posts!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)