Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved forced to refresh for edit changes to appear
#1
Not Solved
My forum requires each person that edits their post, to refresh the page in order to see their posts edited. I doubt this is default behavior?
Reply
#2
Not Solved
No it's not. Sounds like a cache problem again. Must be contagious around here.

Might as well have a look at these 2 threads, in the off chance you have the same problem.

https://community.mybb.com/thread-219203.html
https://community.mybb.com/thread-219044.html

What goes around comes around



Reply
#3
Not Solved
rebuilding and reloading the website cache fixed this issue.
Reply
#4
Not Solved
(08-10-2018, 07:45 PM)Ashley1 Wrote: No it's not. Sounds like a cache problem again. Must be contagious around here.
But... cash is contagious, isn't it? ;-)
I'm Serpius and You're Not
[Image: 5M7sb0n.png?1]
Reply
#5
Not Solved
I have the same issue(s) on "New Install".  Even in AdminCP.  I have scourred scoured the internet and this forum via search.  I have looked at all the threads and tried all the solutions.  Test account/login info below as well as URL.

I am running MyBB 1.8.19, PHP 7.0.29, MySQLi 5.5.51.

User: Test
Pwd: adminT3$t
URL: https://www.allensoffroad.com/forum

As an example, for the longest time I could not get MySubscriptions 2.31 to show the settings because I did not know I had to refresh the page to see the settings.  Anything and everything I do in either admincp or on the front end as a user, I have to refresh to see the changes.  Ctrl+F5 does the trick as well.  I have tried it in FF 61.0.2 and the lastest Google Chrome.  I have tried without and with pluggins.

The plugins I am running are:

Simple Audito Video Embeder (4.5.1)
Embeds Video and Audio clips from popular sites.
Created by vbgamer45
Admin CP Honeypot (1.0)
Creates a fake Admin CP login page, where visitors attempting to login will get a 'Wrong username/password' error and you will be notified of their failed login attempt (and details).
Created by MyBBWebHost
MySubscriptions (2.3.1) (paid)
Admins can setup PayPal subscriptions for their website.
Created by MyBB-Plugins.com

The only thing that I did do other than a direct download and install is went through hosts Softaculous installer for the forum install.

Ideas?  Let me know if you need more info.

EDIT:****  I have also done Wall_BB responsive tweaks below.

https://wallbb.co.uk/simple-three-step-t...bb-forums/
Reply
#6
Not Solved
fix your cookie settings first ... see my sig

var cookieDomain = ".www.allensoffroad.com";

should be

var cookieDomain = ".allensoffroad.com";

What goes around comes around



Reply
#7
Not Solved
(10-29-2018, 08:42 AM)Ashley1 Wrote: fix your cookie settings first ... see my sig

var cookieDomain = ".www.allensoffroad.com";

should be

var cookieDomain = ".allensoffroad.com";

MY site is not allowing me to change via admin CP.  currently looking for a way to change that via PHPadmin or some other FTP option.  thank you for the information.  Everything was functioning fine last night.

Edit: got it done via FTP /inc/settings.php then through AdminCP.

Now everything seems to be functioning as it should on the admincp. Still an issue on the live forum. @Ashely1 Thank you very much.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)