Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [How To?] Attachment count isn't correct, any query (or plugin) to fix it?
#1
Not Solved
Some threads are showing the attachment icon, (obviously) because the DB says the thread has attachments even though it doesn't. Is there an easy way to correct the attachmentcount column in mybb_threads?
Reply
#2
Not Solved
You can rebuild the counters in the Admin-CP.
[Image: banner.png]
Reply
#3
Not Solved
which one rebuilds the attachment count (forum, thread, post)?
Reply
#4
Not Solved
(09-15-2018, 07:36 PM)patrick Wrote: which one rebuilds the attachment count (forum, thread, post)?

Try this method... I always select the ALL option... it does it all at once.

[Image: c9de2c57012299c075ffd2fdf5cd0142.png]
I'm Serpius and You're Not
[Image: 5M7sb0n.png?1]
Reply
#5
Not Solved
Didn't work. I've rebuild all caches and it still says that one of the threads has 2 attachments when it has none.

edit: somehow it has fixed itself (may be saving the forum settings did something, because I can't think of anything else I've done)
Reply
#6
Not Solved
Don't believe StefanT was referring to the cache. It would be Rebuild Attachment Thumbnails.
Plugin Count: I lost count.
Public Plugins are available here.
Official GitHub.
Please do not PM me for support unless asked to.
Reply
#7
Not Solved
(09-16-2018, 11:03 AM)Wires Wrote: Don't believe StefanT was referring to the cache. It would be Rebuild Attachment Thumbnails.

That would make sense, but the word 'Thumbnails' is what throwing some people off. 

What if the attachments were docx, xmlx, pptx and so on? Those technically are not thumbnails.
I'm Serpius and You're Not
[Image: 5M7sb0n.png?1]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)