Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 9 Months, 4 Days ago No button icons
#1
Solved: 9 Months, 4 Days ago
After that update from 1.8.7 to 1.8.19 everything seemed fine, but I did control+F5 in firefox and the icons button were not shown.

[Image: foro_bug.JPG]

How I fix that?


Versión de MyBB 1.8.19

Versión PHP 5.6.30
Motor SQL MySQLi 5.6.41
Carga de servidor 3.55

MyBB Master Style Default
Default templates
Reply
#2
Solved: 9 Months, 4 Days ago
Hi,

URL of your forum?
I don't answer questions about localhost forums or forums without URL, I'm not a seer.  Cool
Reply
#3
Solved: 9 Months, 4 Days ago
http://argavirtual.byethost5.com/foro/index.php
Reply
#4
Solved: 9 Months, 4 Days ago
You're images are broken. Try to upload again the images folder.
[Image: ZbrcFs]
Reply
#5
Solved: 9 Months, 4 Days ago
I uploaded again images folder to server, but structure is different:

In sever /htdocs/foro/images/espanol

I did not see if the instructions had to update the language too,

P.S: I uploaded all files from this package https://community.mybb.com/mods.php?acti...ad&pid=180
But not work.

P.S: Do I have to reinstall again including the install/resources folder and others from the language pack?

I reinstalled from install directory with lenguage pack uploaded but not work.
Reply
#6
Solved: 9 Months, 4 Days ago
Closed. No help received.

Finally I could not update and had to perform a clean installation.

P.S: Update don't update icons extension, mine was gif and news are png
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)