Not Solved SMTP Mail
#1
Not Solved
Any ideas what would cause emails from the forum to be sent with without a FROM email. I'm using 1.8.20 (and tried on 2 different forums).
Before you ask, yes I have set the 'Send From' email address in Configuration.

Emails send ok. They just end up in spam because of missing 'from' address :s

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

  user****@gmail.com
    host gmail-smtp-in.l.google.com [173.194.219.26]
    SMTP error from remote mail server after end of data:
    550-5.7.1 [96.31.93.153      14] Messages missing a valid address in From:
    550 5.7.1 header, or having no From: header, are not accepted. g8si829853ywl.27 - gsmtp



---------- Forwarded message ----------
From: 
To: user****@gmail.com
Cc: 
Bcc: 
Date: Sat, 01 Jun 2019 21:48:26 +0000
Subject: Interesting discussion at Forums
Reply
#2
Not Solved
Hi,

go to Admin Control Panel > Configuration (Tab) > Site Details (in the Board Settings) > Return Email

It's empty this field?
I don't answer questions about localhost forums or forums without URL, I'm not a seer.  Cool
Reply
#3
Not Solved
(2019-06-01, 10:27 PM)NoRules Wrote: Hi,

go to Admin Control Panel > Configuration (Tab) > Site Details (in the Board Settings) > Return Email

It's empty this field?


No

If you look at the error above, it's specific to the 'From' header.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)