Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago Can't login after migration
#1
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
Hello, friends.
I migrate myBB to another server following the steps in this topic. Migration has passed without any problems. But when I try to login with my admin name and password - I can't. I see messege "The authorization code does not match." I try with option "I forgot my password". On my mail I receive codes for password reset, but without result. Where am I wrong? I can login to admin panel from mysite.com/admin and I try to make new user with admin previleges, but if I try to login with new name and pass system don't accept name and password. Please help me.
I two words: with name and pass I can't login to myBB, but can to admin panel.
Reply
#2
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
Hi,

please follow the steps in this post:

https://community.mybb.com/thread-218862.html
I don't answer questions about localhost forums or forums without URL, I'm not a seer.  Cool
Reply
#3
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
(2019-06-09, 07:22 PM)NoRules Wrote: Hi,

please follow the steps in this post:

https://community.mybb.com/thread-218862.html
Thank you, but my myBB is 1.8.20 and templates are changed by default.
Other ideas ?
Reply
#4
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
what happens if you try using direct login with URL like below
forumURL/member.php?action=login

note: forumURL is without index.php
Reply
#5
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
(2019-06-10, 04:45 PM).m. Wrote: what happens if you try using direct login with URL like below
forumURL/member.php?action=login

note: forumURL is without index.php
The result is:

Authorization code mismatch. Are you accessing this function correctly? Please go back and try again.
Reply
#6
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
Have you checked to make sure the templates are updated correctly and not outdated?

Check the thread https://community.mybb.com/thread-218862.html and make sure the code is present in your relevant templates.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#7
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
Thank you, Ben, but all templates have this code
<input name="my_post_key" type="hidden" value="{$mybb->post_code}" />


by default.


On my original place myBB work without any problems. On new server I can't login.
My idea - something about file's privilegs ? 0644, 0755 ...

I found a solution  Toungue
I followed the steps of this topic. I guess the problem was in an incorrect way to a cookie settings in ./inc/settings.php. I change with correct settings and clear the cache. After this I make settings.php CHMOD to 666 and now I can login to forum and admin panel.
Reply
#8
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
(2019-06-10, 07:04 PM)vesodimov Wrote: I found a solution  Toungue
I followed the steps of this topic. I guess the problem was in an incorrect way to a cookie settings in ./inc/settings.php. I change with correct settings and clear the cache. After this I make settings.php CHMOD to 666 and now I can login to forum and admin panel.

Thank you so much. I had the exact same problem as you. The templates were already modified correctly. All I needed to do was update the cookie domain in settings.php as you described in the quote above. That solved it. I did not need to change the file permissions to 666. It worked fine with 664
Reply
#9
Solved: 3 Years, 1 Month, 3 Weeks ago
@mikew

I'm glad I was able to help you.
Regards
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)