Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems with Toggle Welcomeblock
#1
Hi there,

I´m using since today the theme "Darkness" which uses a toggle to get acces to the Userpanel ect. Sadly, mine won´t open. When I hover my profile picture it shows me only this: http://www.gurimonfans.com/Forum/index.php#

I have inlcuded the code, but I have no experience with javascript, so I couldn´t figure out what is wrong there.
<!-- Continuation of div(class="upper") as opened in the header template -->
	<div class="wrapper">
<div class="muwrap">
    <a class="mu" href="#"><img src="{$mybb->user['avatar']}" class="mu_avatar" alt="Avatar" onerror="this.src='images/default_avatar.png'" /><span>{$mybb->user['username']}</span></a>
<div class="settings">
    <ul>
		<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php?action=avatar"><img src="{$mybb->user['avatar']}" class="mu_avatar" alt="Avatar" onerror="this.src='images/default_avatar.png'" /></a></li>
		<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php?action=options"><i class="fa fa-user">&nbsp;</i>{$mybb->user['username']}</a></li>
			<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php" class="usercp"><i class="fa fa-cog">&nbsp;</i>{$lang->welcome_usercp}</a></li>
			{$modcplink}
			{$admincplink}
			<li><a href="#" onclick="MyBB.popupWindow('{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=buddypopup&modal=1', null, true); return false;"><i  class="fa fa-users">&nbsp;</i>{$lang->welcome_open_buddy_list}</a></li>
			<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getnew"><i  class="fa fa-comments">&nbsp;</i>{$lang->welcome_newposts}</a></li>
			<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getdaily"><i  class="fa fa-newspaper-o">&nbsp;</i>{$lang->welcome_todaysposts}</a></li>
			<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php"><i  class="fa fa-envelope">&nbsp;</i>{$lang->welcome_pms}</a><span class="unread_pms no{$mybb->user['pms_unread']}">{$mybb->user['pms_unread']}</span></li>
		<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=logout&amp;logoutkey={$mybb->user['logoutkey']}" class="logout"><i  class="fa fa-power-off">&nbsp;</i>{$lang->welcome_logout}</a></li>		
    </ul>
</div>
	</div>
	<br class="clear" />
</div>
<script type="text/javascript">
$(document) .on("ready", function() {
	$('.mu').on('click', function(){
        $('.settings').slideToggle('100');
        return false;
    });
    $('html, body').on('click',function(){
        $('.settings').slideUp('100');
    });
    $(".settings").click(function(e){
        e.stopPropagation();
    });
});
</script>
	</div>
</div>

I hope someone can help me fixing it. Thank you in advance  Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)