Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Theme Changes Not Showing ??
#1
Hello,

This is my first time editing a theme in MyBB, though I've coded before on numerous occasions on other platforms. So, naturally, I'm worried I'm doing something wrong here.

When changing the global.css code in my site's Admin CP area, after saving the changes, and refreshing the preview page (just another window I have open to see how the changes look), nothing happens. 

I've tried to hard refresh, I've made sure the theme is the default theme, I've tried both the Simple Mode and the Advanced Mode, thinking it was just a glitch and one of them worked but not the other -- and nothing!

Is there a trick to it? 

I managed to update the header backgrounds a few months back, but I don't think I did anything special?? 

Any help would be great!
Reply
#2
What Theme are you using?

Also whats your Forum URL?

What version of MyBB are you running on?


Try this tutorials I found on here https://community.mybb.com/thread-193612...ing+%3F%3F
https://community.mybb.com/thread-158100...ing+%3F%3F

You could also try one of these plugins https://community.mybb.com/mods.php?acti...w&pid=1149
https://community.mybb.com/mods.php?acti...w&pid=1158
Reply
#3
(09-02-2019, 02:21 PM)Sammiie Wrote: Hello,

This is my first time editing a theme in MyBB, though I've coded before on numerous occasions on other platforms. So, naturally, I'm worried I'm doing something wrong here.

When changing the global.css code in my site's Admin CP area, after saving the changes, and refreshing the preview page (just another window I have open to see how the changes look), nothing happens. 

I've tried to hard refresh, I've made sure the theme is the default theme, I've tried both the Simple Mode and the Advanced Mode, thinking it was just a glitch and one of them worked but not the other -- and nothing!

Is there a trick to it? 

I managed to update the header backgrounds a few months back, but I don't think I did anything special?? 

Any help would be great!


A lil tip, try looking at it in a secondary browser, often you will see that by doing so, the changes are actually in effect and that it is merely your browser cache that needs to cleared. I find this happens alot when say for example working in firefox developer and simply switching to look over in chrome shows the changes are applied thus it was say firefox devdloper browser that was still forcing the cached version prior to changes and clearing such cache will correct this. Prime example, the login page in acp when say creating acp styles often will not reflect change until cache is cleared. Best of luck.  Cool
MyBB Themes Team - Making more professional themes by the hour. (Retired)
My Mods | Offer me a coffee!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)