Solved: 1 Year, 7 Months ago Attachments
#1
Solved: 1 Year, 7 Months ago
Hello everybody. I have set "yes" for uploading files in our board.
I have login both administrator and user, while posting I do not see the upload button.
Where I have to check?


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
Solved: 1 Year, 7 Months ago
First check the following templates:
- editpost
- newthread
- newreply

These should contain the variable {$attachbox}

[ExiTuS]
New Forum / MyBB 1.8.26 + innovative full-responsive Theme
Live-Escape-Game-Forum
Reply
#3
Solved: 1 Year, 7 Months ago
(2019-12-17, 03:26 PM)[ExiTuS] Wrote: First check the following templates:
- editpost
- newthread
- newreply

These should contain the variable {$attachbox}

[ExiTuS]

Hi, thanks fopr your reply: this is the code in
ediposts:
{$attachbox}
<br />
<div align="center"><input type="submit" class="button" name="submitbutton" value="{$lang->update_post}" tabindex="3" accesskey="s" />  <input type="submit" class="button" name="previewpost" value="{$lang->preview_post}" tabindex="4" /></div>
<input type="hidden" name="action" value="do_editpost" />
<input type="hidden" name="attachmentaid" value="" />
<input type="hidden" name="attachmentact" value="" />
</form>

newthread:
{$attachbox}
<br />
<div style="text-align:center"><input type="submit" class="button" name="submit" value="{$lang->post_thread}" tabindex="4" accesskey="s" />  <input type="submit" class="button" name="previewpost" value="{$lang->preview_post}" tabindex="5" />{$savedraftbutton}</div>
<input type="hidden" name="action" value="do_newthread" />
<input type="hidden" name="posthash" value="{$posthash}" />
<input type="hidden" name="attachmentaid" value="" />
<input type="hidden" name="attachmentact" value="" />
<input type="hidden" name="quoted_ids" value="{$quoted_ids}" />
<input type="hidden" name="tid" value="{$tid}" />
{$editdraftpid}


newreply:
{$attachbox}
<br />
<div align="center"><input type="submit" class="button" name="submit" value="{$lang->post_reply}" tabindex="3" accesskey="s" />  <input type="submit" class="button" name="previewpost" value="{$lang->preview_post}" tabindex="4" />{$savedraftbutton}</div>
<input type="hidden" name="action" value="do_newreply" />
<input type="hidden" name="replyto" value="{$replyto}" />
<input type="hidden" name="posthash" value="{$posthash}" />
<input type="hidden" name="attachmentaid" value="" />
<input type="hidden" name="attachmentact" value="" />
<input type="hidden" name="quoted_ids" value="{$quoted_ids}" />
<input type="hidden" name="tid" value="{$tid}" />


Where I have to modify the code?
Reply
#4
Solved: 1 Year, 7 Months ago
Check following permission settings:
  • For a specific forum, in forum management check each user group's "Can post attachments?" permission.
  • For target users, in their user group check "Can post attachments?" permission.
Could be wrong but worth a try.
Reply
#5
Solved: 1 Year, 7 Months ago
(2019-12-17, 05:39 PM)noyle Wrote: Check following permission settings:
  • For a specific forum, in forum management check each user group's "Can post attachments?" permission.
  • For target users, in their user group check "Can post attachments?" permission.

Hi, we have done some work in user groups and solved the problem.
Thank you for supporting us!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)