Solved: 1 Year, 5 Months, 1 Week ago Serious issue with editing .css
#1
Solved: 1 Year, 5 Months, 1 Week ago Thumbs Down 
Extremely frustrated, why i cannot edit my stylesheets,

when i edit in admin page, save, it wont apply

Cache Manager - Rebuild & Reload All - still nothink

delete /cache/themes/theme21 - folder still same

when delete in myphpadmin datacache - default_theme - empty, nothink

export theme, then delete, then upload and apply, still nothing
Even i restarted my server, still NOTHING

If i go my website address and inspect with chrome .css there is no my edit stylesheets content

Im out of ideas, please help!!!

https://forum.filmsground.com/
Reply
#2
Solved: 1 Year, 5 Months, 1 Week ago
Did you try to clear your browser cache or visit your website with a different browser?
Also, your forum seems to be missing the datacache table.
Reply
#3
Solved: 1 Year, 5 Months, 1 Week ago
(2020-01-06, 11:23 PM)mTurtle_ Wrote: Did you try to clear your browser cache or visit your website with a different browser?
Also, your forum seems to be missing the datacache table.
Tryed, incognito also, when i edit in my file manager /cache/themes/theme12/thread_status.css

If you go 
https://forum.filmsground.com/cache/themes/theme12/thread_status.css

s
o there is all good, what it shoult looks

https://forum.filmsground.com/forumdisplay.php?fid=34
login wih test user
Username: test
Password: 123456
but if i go site, its not, inspect site on thread icons and look thread_status.css then click on it and paste 
https://forum.filmsground.com/cache/themes/theme12/thread_status.css

s
o that it shoult look like!
Update: site is back up online
Reply
#4
Solved: 1 Year, 5 Months, 1 Week ago
(2020-01-07, 12:37 AM)G.F.X Ali Wrote:
(2020-01-06, 11:23 PM)mTurtle_ Wrote: Did you try to clear your browser cache or visit your website with a different browser?
Also, your forum seems to be missing the datacache table.
Tryed, incognito also, when i edit in my file manager /cache/themes/theme12/thread_status.css

If you go 
https://forum.filmsground.com/cache/themes/theme12/thread_status.css

s
o there is all good, what it shoult looks

https://forum.filmsground.com/forumdisplay.php?fid=34
login wih test user
Username: test
Password: 123456
but if i go site, its not, inspect site on thread icons and look thread_status.css then click on it and paste 
https://forum.filmsground.com/cache/themes/theme12/thread_status.css

s
o that it shoult look like!
Update: site is back up online
Do you have the correct file permissions? You can check with the Tools & Maintenance tab in your ACP.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)