Not Solved [Error Message] Can't register (Flatty)
#1
Not Solved
Hello,

I've just installed the latest Version of MyBB - http://classichabbox.com/forum

Users are not able to register:

[Image: unknown.png]

It show's red for Username, but doesn't give a reason why. Same with the email address.

I can manually add Users in the Admin Panel, and this gives no errors.

Is it the theme? or MyBB Specifically?

Thanks.
Reply
#2
Not Solved
Have you tested this on the default MyBB theme?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Not Solved
(2020-01-12, 04:40 PM)Ben Wrote: Have you tested this on the default MyBB theme?

Hi Ben,

Thanks for replying! Didn't even think of doing this! Yes I can register no problem with the default theme. So it must specifically be the Flatty theme, would I seek support on this forum regarding this, or would I have to contact the Developer?

Thanks.


https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=617
Reply
#4
Not Solved
Hello,
that sure is an odd issue. Are you running the newest version of MyBB? Any modified core files?
Try reverting the member_register templates to default. (ACP > Themes & Templates > Templates > Flatty > Member templates)
Reply
#5
Not Solved
(2020-01-12, 06:32 PM)mTurtle_ Wrote: Hello,
that sure is an odd issue. Are you running the newest version of MyBB? Any modified core files?
Try reverting the member_register templates to default. (ACP > Themes & Templates > Templates > Flatty > Member templates)
Hi mTurtle, Yes the Latest Build of MyBB is running. Nothing has been modified, no plugins running. Reverted the templates to default, and unfortunately the issue still persists.
Reply
#6
Not Solved
(2020-01-13, 01:05 PM)UnityX Wrote:
(2020-01-12, 06:32 PM)mTurtle_ Wrote: Hello,
that sure is an odd issue. Are you running the newest version of MyBB? Any modified core files?
Try reverting the member_register templates to default. (ACP > Themes & Templates > Templates > Flatty > Member templates)
Hi mTurtle, Yes the Latest Build of MyBB is running. Nothing has been modified, no plugins running. Reverted the templates to default, and unfortunately the issue still persists.
Any errors in the browser console?
Reply
#7
Not Solved
Seeing as it's an on-page error and it's a theme related issue, I have a feeling it's your headerinclude. Try checking you have the updated scripts by comparing the template to MyBB's stock template. If not, post the template here and hopefully someone can take a look.
Plugin Count: I lost count.
Public Plugins are available here.
Official GitHub.
Please do not PM me for support unless asked to.
Reply
#8
Not Solved
3 letter username; since there is a red box on the username, could it be Minimum Username Length?

Admin > Configuration > Board Settings » Login and Registration Options

I can't remember what it is by default but could be your issue
Reply
#9
Not Solved
For me it works...
       
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)