Not Solved Problem with Prostats_1.9.7.3_(php7.2.x)
#1
Not Solved
Hello community,
I've had a prostats problem since today.
As can be seen (look the picture below) the part on which the arrow points is no longer displayed:
https://imgur.com/axdh1c2


At the same time the "Inspect Element" shows me the following error:
https://imgur.com/MdkqLJC

If I deactivate Prostats, the error disappears.

What ca I do??

THX in advance for your help!
Greets,
blongso
Reply
#2
Not Solved
1-st. Give us a forum address (URL) Toungue
Best regards, Peter.
PHP Developer.


#gitlab #myplugins
Reply
#3
Not Solved
if you have recently updated the plugin files, that might not be suitable for your version of php !
Reply
#4
Not Solved
re,
I will install a "before" version to see if the problem still exists...

I just discovered it and I can say with 100% certainty that it was not Guest who wrote, but a lot of different members. Guest cannot post on our forum and above all not all yesterday at 3:19 p.m.
https://imgur.com/TnqJPkt
Reply
#5
Not Solved
^ it is not getting last poster information when there are no replies to the thread.
if you post reply to such thread then last poster information is expected to appear !
Reply
#6
Not Solved
re,
Lightbulb Problem solved ... Yesterday I installed the plugin "RSS Feed Poster" and entered a forum link and the feed itself. Guest was the plugin itself. I then uninstalled it, however the posts and the author still existed
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)