Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [Error Message] New Domain
#1
Not Solved Exclamation 
I got new domain and i changed cookies etc.
but i cant login its says succesful redirects main page and doesnt works
Reply
#2
Not Solved
what is your forum url ?
have you also changed board url at site details page of configuration section in forum admin panel ?
Reply
#3
Not Solved
(03-25-2020, 10:39 AM).m. Wrote: what is your forum url ?
have you also changed board url at site details page of configuration section in forum admin panel ?
http://ch3ats.gq/index.php //// my new domain

https://egxsych3atazzzz.000webhostapp.com //// my first domain

(03-25-2020, 10:39 AM).m. Wrote: what is your forum url ?
have you also changed board url at site details page of configuration section in forum admin panel ?
yes i changed
Reply
#4
Not Solved
please put back copyright notices belonging to MyBB & the theme maker.
if they are not visible then most of helpers here do not like providing help.
Reply
#5
Not Solved
(03-25-2020, 11:06 AM).m. Wrote: please put back copyright notices belonging to MyBB & the theme maker.
if they are not visible then most of helpers here do not like providing help.
ok how

(03-25-2020, 11:06 AM).m. Wrote: please put back copyright notices belonging to MyBB & the theme maker.
if they are not visible then most of helpers here do not like providing help.
okay i did

(03-25-2020, 11:06 AM).m. Wrote: please put back copyright notices belonging to MyBB & the theme maker.
if they are not visible then most of helpers here do not like providing help.
hey dude i did please help
Reply
#6
Not Solved
Hello,
if you changed the cookies, domain, etc. - could you provide us an account to test on? If it's not an issue with those, then it's hard to diagnose without one. 
Also, check if you have any hardcoded URLs in your templates - those could be an issue as well.
Let's be nice Smile
Reply
#7
Not Solved
(03-25-2020, 02:49 PM)mTurtle_ Wrote: Hello,
if you changed the cookies, domain, etc. - could you provide us an account to test on? If it's not an issue with those, then it's hard to diagnose without one. 
Also, check if you have any hardcoded URLs in your templates - those could be an issue as well.
i can 

name : testuser
password : thisisantest
Reply
#8
Not Solved
It looks like you're having an authorization code mismatch issue - you can fix it like this.
But it doesn't look like any cookies are being set at all. Are you sure your cookie settings are correct?
Let's be nice Smile
Reply
#9
Not Solved
(03-25-2020, 06:38 PM)mTurtle_ Wrote: It looks like you're having an authorization code mismatch issue - you can fix it like this.
But it doesn't look like any cookies are being set at all. Are you sure your cookie settings are correct?
im sure i set plugin for it

(03-25-2020, 06:38 PM)mTurtle_ Wrote: It looks like you're having an authorization code mismatch issue - you can fix it like this.
But it doesn't look like any cookies are being set at all. Are you sure your cookie settings are correct?
please help dude
Reply
#10
Not Solved
(03-25-2020, 06:44 PM)egxsy Wrote:
(03-25-2020, 06:38 PM)mTurtle_ Wrote: It looks like you're having an authorization code mismatch issue - you can fix it like this.
But it doesn't look like any cookies are being set at all. Are you sure your cookie settings are correct?
im sure i set plugin for it

(03-25-2020, 06:38 PM)mTurtle_ Wrote: It looks like you're having an authorization code mismatch issue - you can fix it like this.
But it doesn't look like any cookies are being set at all. Are you sure your cookie settings are correct?
please help dude
Did you apply the suggested fix? Did it do anything?
Let's be nice Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)