Not Solved Auto Post URL
#1
Not Solved
I am frustrated at directions that are imprecise, particularly when it comes to altering a template, where problems can occur if put in the wrong location.

So we have:

"**Templates troubleshooting**":

It reads like template changes.

So:

* Postbit - add **class="post_anchor" href="{$post['postlink']}#pid{$post['pid']}" title="{$post['subject_title']}"** to the starting post URL and **<a name="bottompid{$post['pid']}" id="bottompid{$post['pid']}"></a>** at the end of postbit and postbit_classic templates

OK, WHAT "starting post URL"?

The template has a 'posturl' directive, but it's not at all clear where the additions are placed.

Precision please!

I am configuring a new installation here and I want to get through a number of plugin installations quickly, but if I have to play guessing games, it'll never get done.

Please provide accurate and precise directions.
Peace,
Gene Steinberg
Co-Author
Attack of the Rockoids
Reply
#2
Not Solved
Hi,

open your THEME templates and find:
Post Bit Templates > postbit_posturl

There you'll find:
<a href="{$post['postlink']}#pid{$post['pid']}" title="{$post['subject_title']}">

That's the line you have to change to:
<a class="post_anchor" href="{$post['postlink']}#pid{$post['pid']}" title="{$post['subject_title']}">

Save and now you have to add code in 2 templates more:
Post Bit Templates > postbit
Post Bit Templates > postbit_classic

The code to add at the end of the template (after last line) is:
<a name="bottompid{$post['pid']}" id="bottompid{$post['pid']}"></a>
I don't answer questions about localhost forums or forums without URL, I'm not a seer.  Cool
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)