Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Smilies can't be selected in a post....
#1
Not Solved
The smilies internal to to the post (like those on the left, not the ones above) do not work.  When I click on them they do not show.  Any ideas?   Huh 

(That smiley works Big Grin )

ps I am using Waterfox and Firefox I haven't tried another browser but on the other hand nothing much has changed here. 

I am using MyBB 1.8.22 for a few weeks now.  And that did not cause this trouble.
Reply
#2
Not Solved
if you are referring to the issue on your forum then
post a test user account so that someone can check it
Reply
#3
Not Solved
this is the forum where the problem occurs. If you try to get in I will allow you in.

http://www.attrill.co.za/forum/showthread.php?tid=933

whoops forgot the URL!
Reply
#4
Not Solved
Another thing to check is your browser console.  I've seen CORS policy block this very thing.  You'll see an error similar to the below in the console when you try to launch something.  For example - 'more smilies' javascript when composing a post.  Main browser window is silent - function just won't work:

blah, blah from origin 'forum url' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.

I fixed this by standardising javascript calls to use the same protocol and URL.  i.e 'https://www.mysite.com' or 'https://mysite.com'.  Can't mix and match, or you'll throw the error.

You have htaccess solutions as well.  But not a fan - they kind of defeat the purpose IMO.

Reference thread:

https://community.mybb.com/thread-186489.html

cheers...
Reply
#5
Not Solved
For some reason the fault is fixed ... Dunno why but there you go.
Reply
#6
Not Solved
(2020-06-25, 05:30 PM)JimAttrill Wrote: For some reason the fault is fixed ...  Dunno why but there you go.

Might be the way you entered your forum.  From your link in post # 3, accessing via http://www.attrill.co.za/forum might yield different results than http://attrill.co.za/forum.  I'd check - things don't usually just go away.  Except maybe caching issues - lol.

BTW, you can view the files in your document root:

   

cheers...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)