Not Solved [General] Is there any way to migrate only the data to a new installation?
#11
Not Solved
Yes, I think so. I'll try to compare 2 directories, one of them for my current forum and the other for mybb 1.8 and check which directories/files are in my current server that doesn't exist in mybb1.8. By the way, do you know some tools to compare 2 directories?

Good news, after removing some directories now a user can sign-up and reply without problems but other issues still happen.  Most of the issues are related to styles, for example, the header is different if you compare my header with the theme header ( https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=949 )

Another issue is When I'm in a thread, the  "New Reply" button doesn't appear. I've checked the "showthread_newreply"  hook in my theme


<a href="newreply.php?tid={$tid}" class="button new_reply_button"><span>{$lang->new_reply}</span></a>&nbsp;


I've try to change it  manually the {$lang->new_reply} sentence for "Nueva Respuesta", but isn't saved.
Obviously, I've an issue with the $lang array , where can i check its values? and how can i modify it?
Reply
#12
Not Solved
1. put forum offline
2. Open New browser
3. take database backup using a plugin or directly from your server & download any custom files you might be having
4. Make sure deactivate all the plugins which already activated
5. upload the new version of the zip file
6. Unzip the upload file
7. run upgrade script [visit forum url/install/upgrade.php & follow instructions]
Reply
#13
Not Solved
(2020-08-23, 06:30 PM)Rithdms Wrote: 1. put forum offline
2. Open New browser
3. take database backup using a plugin or directly from your server & download any custom files you might be having
4. Make sure deactivate all the plugins which already activated
5. upload the new version of the zip file
6. Unzip the upload file
7. run upgrade script [visit forum url/install/upgrade.php & follow instructions]

How can i set the forum off?

Previously, I've tried to import my DB in my laptop (I have installed xamp server) but when i import the DB script never end to run. I've done the backup in PHPMyAdmin  panel in the server, How can I check the integrity of the db?

_____________________________________________

Finally, i could upgrade to the 1.8.24 but nothing changes.  Do i clean cache or do anything else?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)