Not Solved [General] Post Showing HTML Coding When Using Paste
#1
Not Solved
Hi guys,

Probably a newbie question and I am not sure where to post this.

Problem:

It all started when I upgraded from 1.8.22 to 1.8.24

I usually do a lot of copy and paste (coming from emails and websites) when posting.

I have no problem copying the format from source, like the BOLD or Italics etc. and i like it that way - also i can remove them if I wanted to using the button 'remove formatting'

But what I am seeing in the post (after clicking on POST button) is that it will show the html coding with it.

For example

image1

[Image: mybb.jpg]

as you can see, the html code is showing up.

but if i use the full edit post view, its not showing anything.

example 

[Image: mybb1.jpg]

my work around at this time is paste them in "view source" mode.

THanks in advance.


* i have disable all plugin
*everything else is at default
*only use one theme, also tried it in default theme also showing same result
Reply
#2
Not Solved
This is not a bug, this is exactly what happens. Why this happens, let's get an answer, someone help please.
Hey man, what's up?
Reply
#3
Not Solved
I  have the same problem with HTML Tags.  I write simple text in a posting, and as I save, for some reason the HTML tags appear in it on their own. I don’t need this, I want to get rid of the HTML tags. What is to do? How to fix it?

As i write, everything looks normal:

https://i.ibb.co/vmH4pZt/1.jpg

And as I do the post, it looks wild with HTML Tags:

https://i.ibb.co/qWRv08L/2.jpg

What is to do? How to get rid of this?
Reply
#4
Not Solved
(2020-09-04, 08:02 AM)Depp Wrote: I  have the same problem with HTML Tags.  I write simple text in a posting, and as I save, for some reason the HTML tags appear in it on their own. I don’t need this, I want to get rid of the HTML tags. What is to do? How to fix it?

As i write, everything looks normal:

https://i.ibb.co/vmH4pZt/1.jpg

And as I do the post, it looks wild with HTML Tags:

https://i.ibb.co/qWRv08L/2.jpg

What is to do? How to get rid of this?


this is even worse. 

at least in my case, i can write and post it normally. but only happen if i copy and paste from website/email.

appreciate if any expert can help me on this
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)