Jump to the post that solved this thread.
Not Solved The textbox problem!!!
#1
Not Solved
Hi, While the send message text box was like this before:

   

This is now:

   

Believe me, I do not know the reason. I don't know why it happened out of nowhere. I changed plugin name and tested it (created new plugin added plugin library and message plugin). It didn't work.

Do you know? is there a problem on the search.php too.



<input type="text" class="textbox" name="to" id="to" value="{$to}" />
Reply
#2
Not Solved
Check the Javascript Console, which typically you can bring up in a browser as part of the Developer Tools using the F12 key. It might indicate errors which will help us to diagnose the problem - please reproduce any error messages verbatim in your next post. And while you've got the Developer Tools up, also try switching to their Network tab, reloading the page, and checking for any 404/403 responses to any .js files, or, more generally, for any response other than a 200. Let us know about any such errors that you notice. Cheers!
Reply
#3
Not Solved
(2020-09-09, 12:01 PM)Laird Wrote: Check the Javascript Console, which typically you can bring up in a browser as part of the Developer Tools using the F12 key. It might indicate errors which will help us to diagnose the problem - please reproduce any error messages verbatim in your next post. And while you've got the Developer Tools up, also try switching to their Network tab, reloading the page, and checking for any 404/403 responses to any .js files, or, more generally, for any response other than a 200. Let us know about any such errors that you notice. Cheers!


I didn't undestand Sad , can you help me?
test
password123
the problem website:
https://kizlarerkekler.com/search.php
Reply
#4
Not Solved
(2020-09-09, 12:11 PM)serhatakgl Wrote: I didn't undestand Sad , can you help me?

I hope so.

(2020-09-09, 12:11 PM)serhatakgl Wrote: test
password123

I haven't used those credentials yet - the problem is apparent on this page without my even needing to log in:

(2020-09-09, 12:11 PM)serhatakgl Wrote: https://kizlarerkekler.com/search.php

When I bring up the Developer Tools on that page with F12 and switch to the "Network" tab, I see that my browser couldn't load the select2.js file required by that page (and required for the function that you notice has stopped working): your web server returns a "404" status code for that file, indicating that it could not be found or accessed. The exact location of the file relative to your forum root is this:

/jscripts/select2/select2.min.js

Could you please check that (1) this file exists, and (2) it has sufficient permissions on it that your web server can read it. Typically, your server will be UNIX-like, and, in this case, if you are unsure as to what to set them, then just set your permissions on that file to be maximally permissive: 777, or in other words user, group, and other all able to read, write, and execute the file.

Let us know how you go...
Reply
#5
Not Solved
(2020-09-09, 12:27 PM)Laird Wrote:
(2020-09-09, 12:11 PM)serhatakgl Wrote: I didn't undestand Sad , can you help me?

I hope so.

(2020-09-09, 12:11 PM)serhatakgl Wrote: test
password123

I haven't used those credentials yet - the problem is apparent on this page without my even needing to log in:

(2020-09-09, 12:11 PM)serhatakgl Wrote: https://kizlarerkekler.com/search.php

When I bring up the Developer Tools on that page with F12 and switch to the "Network" tab, I see that my browser couldn't load the select2.js file required by that page (and required for the function that you notice has stopped working): your web server returns a "404" status code for that file, indicating that it could not be found or accessed. The exact location of the file relative to your forum root is this:

/jscripts/select2/select2.min.js

Could you please check that (1) this file exists, and (2) it has sufficient permissions on it that your web server can read it. Typically, your server will be UNIX-like, and, in this case, if you are unsure as to what to set them, then just set your permissions on that file to be maximally permissive: 777, or in other words user, group, and other all able to read, write, and execute the file.

Let us know how you go...


Thank you. I looked it, there were no /jscripts/select2/select2.min.js and I added it (from my backup) now this is working. THANKS!
Reply
#6
Not Solved
You're welcome. Glad you got it working. Smile
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)