Solved: 2 Weeks, 2 Days ago Elegance theme post body not loading properly
#1
Solved: 2 Weeks, 2 Days ago
    hello everyone,

I've installed Elegance theme and when I try to create a new post, the screen is coming up as below; Any help would be much appreciated. Thanks in advance.
Reply
#2
Solved: 2 Weeks, 2 Days ago
Hmmh - looks familiar.  Not as old a theme as this thread (link), but my answer would be the same.
Reply
#3
Solved: 2 Weeks, 2 Days ago
Thanks, nixer55. Apologies for the late reply. I've made this the default but the issue is still there. You had a comment in the link "I'd revert the codebuttons template for starters" sorry I'm new to MyBB and not sure where this is sitting. Can you please help?
Reply
#4
Solved: 2 Weeks, 2 Days ago
(2021-05-19, 07:27 AM)Waruna Wrote: Thanks, nixer55. Apologies for the late reply. I've made this the default but the issue is still there. You had a comment in the link "I'd revert the codebuttons template for starters" sorry I'm new to MyBB and not sure where this is sitting. Can you please help?

Theme, templates, Ungrouped templates...
Reply
#5
Solved: 2 Weeks, 2 Days ago
(2021-05-19, 09:38 AM)nixer55 Wrote:
(2021-05-19, 07:27 AM)Waruna Wrote: Thanks, nixer55. Apologies for the late reply. I've made this the default but the issue is still there. You had a comment in the link "I'd revert the codebuttons template for starters" sorry I'm new to MyBB and not sure where this is sitting. Can you please help?

Theme, templates, Ungrouped templates...

That was amazing!!!!!!!!!  Wink Wink Wink Wink Wink Worked like a charm. Thank you so much and really appreciate your help.
Reply
#6
Solved: 2 Weeks, 2 Days ago
For anyone searching - here's the full advisory from 2019:

https://community.mybb.com/thread-223638.html

If you install a theme that's not been updated for at least 1.8.21 - you might experience these problems.  Check the theme's last updated value and other documentation. Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)