Not Solved Broken forum before installation and after installation
#11
Not Solved
(2021-05-19, 12:09 PM)HLFadmin Wrote: Your forum is also visible at https://community.vulvani.com. There, at least the MyBB logo loads, although
Your forum url includes neither http nor https.
The problem may be related to mixing http and https resources. You may want to configure your htaccess to redirect to https.

Here's some guidelines.
https://docs.mybb.com/1.8/administration...ity/https/
Thanks for the answer, just configured the htaccess to redirect to https but same thing.. Sad
Reply
#12
Not Solved
What version of PHP is your host running?
Reply
#13
Not Solved
(2021-05-19, 09:55 PM)Dexxa Wrote: What version of PHP is your host running?
7.4
Reply
#14
Not Solved
You haven't done this yet.
https://docs.mybb.com/1.8/administration...ity/https/ Wrote:Switching and enforcing HTTPS
MyBB settings
Update the Board URL in the ACP under Settings → Site Details to reflect the changes, replacing http:// with https://.

When I look at your page source, all the resources are http.

When you've done that, you'll also want to do this.
Quote:Secure cookies
Once HTTPS is configured, browsers should be informed that cookies (which contain sensitive information) should only be sent over a secure connection: set the Secure Cookie Flag setting under Configuration → Site Details to Yes (available on MyBB 1.8.9 and up).
Reply
#15
Not Solved
(2021-05-20, 01:01 AM)HLFadmin Wrote: You haven't done this yet.
https://docs.mybb.com/1.8/administration...ity/https/ Wrote:Switching and enforcing HTTPS
MyBB settings
Update the Board URL in the ACP under Settings → Site Details to reflect the changes, replacing http:// with https://.

When I look at your page source, all the resources are http.

When you've done that, you'll also want to do this.
Quote:Secure cookies
Once HTTPS is configured, browsers should be informed that cookies (which contain sensitive information) should only be sent over a secure connection: set the Secure Cookie Flag setting under Configuration → Site Details to Yes (available on MyBB 1.8.9 and up).
All good now, thank you so much
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)