Solved: 1 Week, 2 Days, 15 Hours ago [Error Message] Link to a forum broken
#1
Solved: 1 Week, 2 Days, 15 Hours ago
Hi all

From my home page, I cant access one of my forms when I click the forum. all other forms work but 1 forum is not working. Can I please check with anyone how to fix this?

When I click the link it redirects me to the home page
Reply
#2
Solved: 1 Week, 2 Days, 15 Hours ago
Which form is broken? Can you provide a link to your forum?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Solved: 1 Week, 2 Days, 15 Hours ago
Hi Ben, the link to my forum - https://kopikade.com.au/

The forum category that has "General" was redirected to the home page. I've created a new forum and moved all the threads manually (only 10) to the new forum.

Not sure if you have seen anything like this before. I've disabled to legacy "General" forum
Reply
#4
Solved: 1 Week, 2 Days, 15 Hours ago
It is possible to set categories and forums to redirect elsewhere when clicked on, so I wonder if those settings may have been applied unintentionally?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#5
Solved: 1 Week, 2 Days, 15 Hours ago
(2021-06-06, 02:49 PM)Ben Wrote: It is possible to set categories and forums to redirect elsewhere when clicked on, so I wonder if those settings may have been applied unintentionally?
Thanks Ben. I might have accidently. Thanks for replying. Will let you guys know if this comes up again.. Thanks again
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)