Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago some problems when i report thread
#1
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
Hello Guys

i have a problem when i report some thread.

My Forum respon to me 

Password is required

The administrator has provided that a password is required to access this forum.

i am administrator and i dont know what happen

   
Reply
#2
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
That is strange, it's likely to be a plugin which is making these changes. Can you try to disable all plugins and then check if this issue still happens?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
(2021-06-22, 06:32 PM)Ben Wrote: That is strange, it's likely to be a plugin which is making these changes. Can you try to disable all plugins and then check if this issue still happens?
 i try that and  nothing
Reply
#4
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
Can you check if this issue happens on the Default theme then?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#5
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
(2021-06-22, 09:12 PM)Ben Wrote: Can you check if this issue happens on the Default theme then?

the same error too
Reply
#6
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
Strange, I’m not aware of any setting that would affect this. Can you private message me an administrator login and I will investigate and report back?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#7
Solved: 2 Months, 4 Weeks, 2 Days ago
i can solved that problem.

I edited report.php and comment this line


// Password protected forums ......... yhummmmy!
----> //$id3 = $forum['fid'];
----> //check_forum_password($forum['parentlist']);
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)