Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Responsive Default MyBB
#71
wait i will update the theme today....

i can see where the error comes from... just wait for 3 - 5 hours...

(2022-05-02, 08:27 PM)Roast247 Wrote:
(2022-04-25, 07:33 AM)PARADOXP Wrote:
(2022-04-25, 07:09 AM)Roast247 Wrote: Uploaded the theme and the whole site gets a 500 error besides the AdminCP. Wtf?


Before installing the theme , did you install the plugins that have povided in the theme ?

Yes I installed the plugin beforehand. Still getting a 500 error

hey, at first can you please delete the theme and re-upload all the folder and files have given in the theme Upload folder , thereafter IMPORT the .xml (theme) in your admin-cp then tell me if the error has fixed or appearing ?
Reply
#72
(2022-05-03, 02:08 AM)PARADOXP Wrote: wait i will update the theme today....

i can see where the error comes from... just wait for 3 - 5 hours...

(2022-05-02, 08:27 PM)Roast247 Wrote:
(2022-04-25, 07:33 AM)PARADOXP Wrote:
(2022-04-25, 07:09 AM)Roast247 Wrote: Uploaded the theme and the whole site gets a 500 error besides the AdminCP. Wtf?


Before installing the theme , did you install the plugins that have povided in the theme ?

Yes I installed the plugin beforehand. Still getting a 500 error

hey, at first can you please delete the theme and re-upload all the folder and files have given in the theme Upload folder , thereafter IMPORT the .xml (theme) in your admin-cp then tell me if the error has fixed or appearing ?

still gives me a 500 error
Reply
#73
(2022-05-03, 08:15 AM)Roast247 Wrote: still gives me a 500 error


remove thhese lines from header template :- 

<if $GLOBALS['mybb']->user['usergroup'] == 1 then><else><div class="pm_btn"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php"><i class="fas fa-envelope"></i><span class="pm_count" <if $mybb->user['pms_unread'] == 0 then>style="background: #f5ee20;"</if>>{$mybb->user['pms_unread']} </span></a>
        <div class="pm_box"><img src="https://i.ibb.co/YQgvmdr/postleaf.gif" class="pm_bg" alt="">
            <div class="pm_num">
You have <a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php">{$mybb->user['pms_unread']}</a>  unread Messages.</div>
            <div class="pm_box_bottom"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php" class="pm_show_btn">Show All</a><a href="private.php?action=send" class="pm_start_btn">Start A New Conversation</a></div></div></div>

<div class="alerts_btn alerts {$newAlertsIndicator}"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/alerts.php" class="myalerts" onclick="MyBB.popupWindow('/alerts.php?modal=1&amp;ret_link={$myalerts_return_link}', { fadeDuration: 250, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i class="fas fa-bell"></i><span class="alerts_count" <if $mybb->user['unreadAlerts'] == 0 then>style="background: #38e016;"</if>>{$mybb->user['unreadAlerts']} </span></a>
</div></if>
Reply
#74
(2022-05-03, 10:01 AM)PARADOXP Wrote:
(2022-05-03, 08:15 AM)Roast247 Wrote: still gives me a 500 error


remove thhese lines from header template :- 

<if $GLOBALS['mybb']->user['usergroup'] == 1 then><else><div class="pm_btn"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php"><i class="fas fa-envelope"></i><span class="pm_count" <if $mybb->user['pms_unread'] == 0 then>style="background: #f5ee20;"</if>>{$mybb->user['pms_unread']} </span></a>
        <div class="pm_box"><img src="https://i.ibb.co/YQgvmdr/postleaf.gif" class="pm_bg" alt="">
            <div class="pm_num">
You have <a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php">{$mybb->user['pms_unread']}</a>  unread Messages.</div>
            <div class="pm_box_bottom"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php" class="pm_show_btn">Show All</a><a href="private.php?action=send" class="pm_start_btn">Start A New Conversation</a></div></div></div>

<div class="alerts_btn alerts {$newAlertsIndicator}"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/alerts.php" class="myalerts" onclick="MyBB.popupWindow('/alerts.php?modal=1&amp;ret_link={$myalerts_return_link}', { fadeDuration: 250, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i class="fas fa-bell"></i><span class="alerts_count" <if $mybb->user['unreadAlerts'] == 0 then>style="background: #38e016;"</if>>{$mybb->user['unreadAlerts']} </span></a>
</div></if>

That worked! Thanks!
Reply
#75
(2022-05-04, 12:37 AM)Roast247 Wrote: That worked! Thanks!



The theme has updated in Extend.........
Reply
#76
Thanks for the theme and all.of your work. The demo site listed in the first post is down.

So sad still no native mobile theme. Really some sort of joke.
Reply
#77
(2022-05-13, 10:09 PM)DrXotick Wrote: Thanks for the theme and all.of your work. The demo site listed in the first post is down.

So sad still no native mobile theme. Really some sort of joke.

The demo site link has updated , now you can check live...
Reply
#78
It's a very nice theme @PARADOXP ... but why you call it "Responsive Default MyBB"??
It is more a custom theme than a responsive version of the default one.
Reply
#79
(2022-05-17, 06:47 PM)SvePu Wrote: It's a very nice theme @PARADOXP ... but why you call it "Responsive Default MyBB"??
It is more a custom theme than a responsive version of the default one.





Thank You for suggesting this , i was also thinking same to change the name......

I am working on a new style on Forumbit_template to make more attractive and responsive wihout <table> tag.....

After complete this in theme update I will update the theme name also........
Reply
#80
(2022-05-17, 12:03 PM)PARADOXP Wrote:
(2022-05-13, 10:09 PM)DrXotick Wrote: Thanks for the theme and all.of your work. The demo site listed in the first post is down.

So sad still no native mobile theme. Really some sort of joke.

The demo site link has updated , now you can check live...

Hi, I am having a problem with getting ASB advanced sidebox to show. They're not showing at all in this theme. They work fine in other themes. I've placed the code in Index but not working. Any ideas?

https://i.imgur.com/q8JfxKv.png
https://i.imgur.com/zDJfGk5.png

Any ideas?

SOLVED: Nevermind. I needed to select the theme to the individual boxes in Advanced Side Box
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)