Solved: 1 Week, 3 Days, 8 Hours ago Date and time appearing attachment.
#1
Solved: 1 Week, 3 Days, 8 Hours ago
Hello developers.

Using the attachment system, after inserting the image in the thread, the day and time is displayed next to the image.
I take the opportunity to ask if there is a limit of attachments(global) and in which folder they are saved.
Can I change the attachments destination folder?
Thank you very much!

   
Reply
#2
Solved: 1 Week, 3 Days, 8 Hours ago
> Using the attachment system, after inserting the image in the thread, the day and time is displayed next to the image.

I guess there might be wrong the attachment-related templates or the language entries.
Check template postbit_attachments_images_image;
Check postbit_attachments_* & postbit_attachment_* entries in global.lang.php in your language pack.

> I take the opportunity to ask if there is a limit of attachments(global) and in which folder they are saved.
> Can I change the attachments destination folder?

It's ./uploads and you may change the setting of "Uploads Path" in AdminCP in "Board Settings » Server and Optimization Options". Make sure your upload folder has correct permissions (read & write).
Could be wrong but worth a try.
Reply
#3
Solved: 1 Week, 3 Days, 8 Hours ago
(2022-01-14, 08:05 PM)noyle Wrote: > Using the attachment system, after inserting the image in the thread, the day and time is displayed next to the image.

I guess there might be wrong the attachment-related templates or the language entries.
Check template postbit_attachments_images_image;
Check postbit_attachments_* & postbit_attachment_* entries in global.lang.php in your language pack.

> I take the opportunity to ask if there is a limit of attachments(global) and in which folder they are saved.
> Can I change the attachments destination folder?

It's ./uploads and you may change the setting of "Uploads Path" in AdminCP in "Board Settings » Server and Optimization Options". Make sure your upload folder has correct permissions (read & write).

Hi. Thanks for the feedback.
The problem does not occur when the language is in English. The problem is in the language pack, but I can't find where the error is.

   

   

   

html english
   

html portuguese
   
Reply
#4
Solved: 1 Week, 3 Days, 8 Hours ago
Check language entries today and yesterday in global.lang.php in your language pack, which should be plain text.
Could be wrong but worth a try.
Reply
#5
Solved: 1 Week, 3 Days, 8 Hours ago
(2022-01-15, 02:10 PM)noyle Wrote: Check language entries today and yesterday in global.lang.php in your language pack, which should be plain text.

Hi ! 
That was the error!
Thanks for your help!

   
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)