Not Solved Linklist by Bacarni
#1
Not Solved
I have some problems with this new plugin. Where can I create categories ? If I try it on the linklist-site, nothing happens.
Reply
#2
Not Solved
I'm having problems with this plugin too. I installed it and got a database error so deleted all the files and now I've still got a link at the top of my forum but all of the linklist files have been removed

Forum
Reply
#3
Not Solved
You were supposed to deactivate it before you removed it...
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools." - Doug Adams
Reply
#4
Not Solved
I tried to deactivate before I removed it but I got that database error!!
Reply
#5
Not Solved
Did anyone get this to work properly? How do I enter categories? None of the new entries are showing... Can anyone help?
Reply
#6
Not Solved
hi,

it works ok with new mybb 1.2.13.

you need to add categories inside ACP at the linklist item.

and then you need to add it on the header_guest / members template.

it is at: http://www.mattcch2007.cn

Click "Members-Links" at top bar menu to see it.

Thanks for great mods.

Smile

mattcch2007
Reply
#7
Not Solved
Yeah, I had problems with this as well. The major one I had was that none of the links that my members entered would show in the list, and there is no way to approve them. Never got that issue resolved. As far as the database error? If I remember correctly, this happens if you haven't updated your database to utf8. Might want to do that and try again to activate.

Oh, and for other issues regarding this plugin, please see http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=30046
Jude

If I post in your thread, please do not PM me for more help! Thanks!


Reply
#8
Not Solved
judel Wrote:Yeah, I had problems with this as well. The major one I had was that none of the links that my members entered would show in the list, and there is no way to approve them. Never got that issue resolved. As far as the database error? If I remember correctly, this happens if you haven't updated your database to utf8. Might want to do that and try again to activate.

Oh, and for other issues regarding this plugin, please see http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=30046


yes, I update all things inside it into rtf8.
There is an option to delete the link at the ACP.

Maybe adding a pull down menu under the "LinkList" word for more features later, any idea?

http://www.mattcch2007.cn/linklist.php



Smile

Mattcch2007
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)