Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[F] [PMs] Icons [R] [C-Michael83]
#1
When you assign an icon to a PM(Private Message), their set to valign="top" - which makes the row look un-aligned. I can post a screeny if needed. I think it can be fixed by removing valign="top" from the icon part of a pm row.
#2
The same happens to me although I don't know if removing valign-"top" would work though.
[Image: Mmarzex.png]
Follow me on my blog Max Marze.com
"You can't just play music you have to feel it and live it.- A wise man once told me this.
Nunquam Redono
#3
(02-15-2009, 03:07 PM)Mmarzex Wrote: The same happens to me although I don't know if removing valign-"top" would work though.
I'll look into what is causing it, and see if that'll fix it - which I think it should as that would be the only thing that would make it be up at the top like that.
#4
Not sure what PHP needs to be changed, but here's the HTML fix..
<td align="center" class="trow2" width="1%"><img src="images/icons/lightbulb.gif" alt="Lightbulb" valign="middle" align="center" />&nbsp;</td>

Should be:
<td align="center" class="trow2" width="1%"><img src="images/icons/lightbulb.gif" alt="Lightbulb" />&nbsp;</td>
#5
Thank you for your bug report.

This bug has been fixed in our internal code repository. Please note that the problem will not be fixed here until these forums are updated.

With regards,
MyBB Group
#6
The source code seems to be updated. However, the icon remains unaligned. Screenshot shown below:
   

Problem persists in the latest trunk & branch.
#7
eh, not sure what to tell you. I removed the align="middle"
#8
Here's the solution:

this:
<td class="trow2" width="1%" align="center"><img src="images/icons/question.gif" alt="Question" valign="middle" align="center">&nbsp;</td>

Should be this:

<td class="trow2" width="1%" align="center"><img src="images/icons/question.gif" alt="Question" valign="middle" align="center"></td>

This was removed "&nbsp;" and the problem was fixed.
#9
Hm the &nbsp; needs to be in there for those w/out an icon
#10
(02-28-2009, 08:38 PM)Ryan Gordon Wrote: Hm the &nbsp; needs to be in there for those w/out an icon

On the contrary, if you select no icon, this code appears instead:

<td class="trow2" width="1%" align="center"></td>


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)