Thread Rating:
  • 25 Vote(s) - 3.76 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] ProStats (Professional statistics)
(09-02-2011, 02:49 PM)zephiroth Wrote: thanks butt0n image w0nt sh0w up. H0w can i d0 sh0w that up? And h0w can i change the thanks plugin y0u put there? It is a old versi0n of thanks

Are you sure you chose the right topic? Anyways, I hope this helps you: http://community.mybb.com/thread-64179.html
This user has been denied support. This user has been denied support.
any reply?
please join my forum need staff and members Forum link
i had installed the plugin

http://community.mybb.com/thread-48686.html

it have activated but

in the Forum stats box

Most thanks
Please active Thank You plugin.

how to activate thank u plugin.

plz help me
Thanks plugin:
http://mods.mybb.com/view/thanks
Although PHP < 5.3 is kinda outdated (or at least no longer supported by its developers) but as some web-hosts are still using those older versions, I patched ProStats 1.9.3 to work with PHP < 5.3.


.php   prostats.php (Size: 65.79 KB / Downloads: 725)
(you'll need to upload this file to "inc/plugins")

I'm sorry! Blush

Thanks to PetrM for reporting the problem.
I have a problem with version 1.9.3. If I comment this code, plugin work fine.
Without comments table isn't show and settings have not items.

PHP Code:
// $r['version'] = 'ps_version';
    // if (substr(md5(serialize(array_replace(prostats_info(),$r))),8,1) == '1')
    // {
        
foreach ($ps as $p)
        {
            
$db->insert_query("settings"$p);
        }
    
// } 

Prtik aka PetrM
haw we can put stat in the footer ? because it shown in the top of index
In settings

Table position in index and portal
Position of stats in index and portal pages.
Bottom (Footer)
(09-15-2011, 08:44 PM)Prtik Wrote: I have a problem with version 1.9.3. If I comment this code, plugin work fine.
Without comments table isn't show and settings have not items.

I know! Bet you haven't read my previous post. Wink
http://community.mybb.com/thread-48686-p...#pid757542
It's not same issue.
Without comments I get error after installing of plugin No settings were found for the specified search phrase. and on settings page "ProStats (0 Settings)".


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)