Thread Rating:
  • 25 Vote(s) - 4.24 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] AutoMedia 4.1.1
No Errors in the Console Sad

It only shows the link instead of the embeded video.
If using Embera PHP, I takes ages but is working.

I've already reinstalled the plugin, but nothing changed
[Image: DrOpossum]
Reply
I would like to know if there is a way to show possession in the title like Joan's if you use( ' )then the entire program errors


Reply
What would it take to add minds.com, gab.ai, and bitchute,com?

and vid.me
Reply
Try the setting "Embedly Cards" in ACP.
minds.com, bitchute.com and vid.me work with it for sure.
For gab.ai you have to check. I couldn't find any link to gab.ai without required login.
Reply
(09-07-2017, 04:39 PM)doylecc Wrote: Try the setting "Embedly Cards" in ACP.
minds.com, bitchute.com and vid.me work with it for sure.
For gab.ai you have to check. I couldn't find any link to gab.ai without required login.
When I use embedly it messes up quotes on my form.

For example:
[Image: exHM2m8.png]

I kinda like the the timeline that it gives but it should look like
[Image: V5nR3q3.png]

Some quotes it puts in a straight line

How can I put the use name before the time and start the quote beneath it?

Minds and steemit work in 'preview post' but they don't when it's actually posted
Reply
(09-05-2017, 02:12 AM)Starnova Wrote: I would like to know if there is a way to show possession in the title like Joan's  if you use( ' )then the entire program errors

Doylec This is for titles for ebook links.. like  She's amazing    the apostrophe errors the program. Is there a way to add that ?


Reply
(09-07-2017, 04:52 PM)ChillBro Wrote:
(09-07-2017, 04:39 PM)doylecc Wrote: Try the setting "Embedly Cards" in ACP.
minds.com, bitchute.com and vid.me work with it for sure.
For gab.ai you have to check. I couldn't find any link to gab.ai without required login.
When I use embedly it messes up quotes on my form.

For example:
[Image: exHM2m8.png]

I kinda like the the timeline that it gives but it should look like
[Image: V5nR3q3.png]

Some quotes it puts in a straight line

How can I put the use name before the time and start the quote beneath it?

Minds and steemit work in 'preview post' but they don't when it's actually posted

It's not related to AutoMedia or embed.ly. It's a known bug in MyBB 1.8.12.
Fix:
https://github.com/mybb/mybb/commit/2bf6...bca4947f49



(09-07-2017, 06:32 PM)Starnova Wrote:
(09-05-2017, 02:12 AM)Starnova Wrote: I would like to know if there is a way to show possession in the title like Joan's  if you use( ' )then the entire program errors

Doylec This is for titles for ebook links.. like  She's amazing    the apostrophe errors the program. Is there a way to add that ?

I'll look into it.
Reply
(09-07-2017, 08:03 PM)doylecc Wrote:
(09-07-2017, 04:52 PM)ChillBro Wrote:
(09-07-2017, 04:39 PM)doylecc Wrote: Try the setting "Embedly Cards" in ACP.
minds.com, bitchute.com and vid.me work with it for sure.
For gab.ai you have to check. I couldn't find any link to gab.ai without required login.
When I use embedly it messes up quotes on my form.

For example:
[Image: exHM2m8.png]

I kinda like the the timeline that it gives but it should look like
[Image: V5nR3q3.png]

Some quotes it puts in a straight line

How can I put the use name before the time and start the quote beneath it?

Minds and steemit work in 'preview post' but they don't when it's actually posted

It's not related to AutoMedia or embed.ly. It's a known bug in MyBB 1.8.12.
Fix:
https://github.com/mybb/mybb/commit/2bf6...bca4947f49



(09-07-2017, 06:32 PM)Starnova Wrote:
(09-05-2017, 02:12 AM)Starnova Wrote: I would like to know if there is a way to show possession in the title like Joan's  if you use( ' )then the entire program errors

Doylec This is for titles for ebook links.. like  She's amazing    the apostrophe errors the program. Is there a way to add that ?

I'll look into it.

I'm still using 1.8.8, would those fixes still apply to me?
Reply
Although I chose Yes in the settings for this option, Enable AutoMedia for Guests? I still can't see the audio or video when logout. But it works perfectly for the login account. Does anyone have the same problem? Thanks.
Reply
I've just tested it and it works for me.
What are your settings for these options:
-"Disallow AutoMedia for the following Usergroups"
-"Use libraries for embedding content"
-"Embedly Service"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)