Thread Rating:
  • 25 Vote(s) - 4.24 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] AutoMedia 4.1.1
(09-07-2017, 08:03 PM)doylecc Wrote:
(09-07-2017, 04:52 PM)ChillBro Wrote:
(09-07-2017, 04:39 PM)doylecc Wrote: Try the setting "Embedly Cards" in ACP.
minds.com, bitchute.com and vid.me work with it for sure.
For gab.ai you have to check. I couldn't find any link to gab.ai without required login.
When I use embedly it messes up quotes on my form.

For example:
[Image: exHM2m8.png]

I kinda like the the timeline that it gives but it should look like
[Image: V5nR3q3.png]

Some quotes it puts in a straight line

How can I put the use name before the time and start the quote beneath it?

Minds and steemit work in 'preview post' but they don't when it's actually posted

It's not related to AutoMedia or embed.ly. It's a known bug in MyBB 1.8.12.
Fix:
https://github.com/mybb/mybb/commit/2bf6...bca4947f49



(09-07-2017, 06:32 PM)Starnova Wrote:
(09-05-2017, 02:12 AM)Starnova Wrote: I would like to know if there is a way to show possession in the title like Joan's  if you use( ' )then the entire program errors

Doylec This is for titles for ebook links.. like  She's amazing    the apostrophe errors the program. Is there a way to add that ?

I'll look into it.
Thank You Doylec Shy


Reply
(09-30-2017, 04:05 AM)Starnova Wrote:
(09-07-2017, 08:03 PM)doylecc Wrote:
(09-07-2017, 06:32 PM)Starnova Wrote:
(09-05-2017, 02:12 AM)Starnova Wrote: I would like to know if there is a way to show possession in the title like Joan's  if you use( ' )then the entire program errors

Doylec This is for titles for ebook links.. like  She's amazing    the apostrophe errors the program. Is there a way to add that ?

I'll look into it.
Thank You Doylec Shy

My apologies for the late reply.

You can try this:
In inc/plugins/automedia/mediasites/mp3.php and inc/plugins/automedia/mediasites/attachments.php find:
[amplist\]([^<>\']+?)\[/amplist\]

and change it to:
[amplist\]([^<>]+?)\[/amplist\]
Reply
Hi Doylecc I configured the pages as you suggested and it did not work even after I cashed the page. Then for some reason none of the print worked so I uploaded replacement for both to work the program.

There are two instances of
[amplist\]([^<>\']+?)\[/amplist\]
on each of the pages first I changed just the one that was on the playlist and then the second time I changed both areas neither of which worked.

My site is
https://ebookprism.com

Thanks ....


Reply
In mp3.php it's line 71 and in attachments.php line 68.
I've been testing it in all of our forums for a while and the above solution works.
Reply
Okay I will try again ...Thank you

*Update
I repeated everything made the correct changes and its not working so I feel it has something to do with the site configuration. I even tried it with the default mybb theme with the same result. Thank you so much for your time Doylecc. I am dumb founded that for some reason it will not work LOL


Reply
[quote='Starnova' pid='1285637' dateline='1507151669']
Okay I will try again ...Thank you

I left it for 24hrs and when I returned it is working perfect. Now after one post it was not working again...

here's an example this one will be in the player
[amplist]
[source]"http://www.archive.org/download/peter_pan_0707_librivox/peterpan_11_barrie.mp3" title="Wendys Story"[/source]
[/amplist]
 This one is not:
[amplist]
[source]"http://www.archive.org/download/peter_pan_0707_librivox/peterpan_11_barrie.mp3" title="Wendy's Story"[/source]
[/amplist]


Code changed on correct lines

Back again---
I re- uploaded the plug in with the changes already made and voila for now it appears to be working.. I will be back if not for more ideas  Smile  Thank you


Reply
Is it possible to use this with Bandcamp and/or SoundCloud? The 1.6 MyCodes don't work anymore.
Reply
(10-05-2017, 09:24 PM)Starnova Wrote: Back again---
I re- uploaded the plug in with the changes already made and voila for now it appears to be working.. I will be back if not for more ideas  Smile  Thank you

Glad it works for you now.

(10-07-2017, 06:44 AM)rfssjz Wrote: Is it possible to use this with Bandcamp and/or SoundCloud? The 1.6 MyCodes don't work anymore.

It's possible with "Embedly cards" enabled in the plugin settings:
[Image: soundcloud.png]     [Image: bandcamp.png]
Reply
Thanks for your response, but that solution didn't solve my problem.

It was then that I realized there was a slight error with the MyCodes, so I modified them to HTTPS, and they're now working successfully.
Reply
I posted my situation here:

https://community.mybb.com/thread-213651.html

I am not sure if its the plugin or mybb but its really bothersome   Rolleyes


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)