Macedonian Translation
#1
I have translated about 90% of the forum. I have left only three files left for translation. But I will need opinion on the translation of some words so the translation can be much better and suitable for the forum.

Anyone who wants to join is welcome.

...

Го имам преведено околу 90% од форумот. Останати ми се само 3 фајла од вкупниот превод. Ќе ми треба мислење за преводот на некои зборови за да преводот биде многу подобар и да одговара на форумот.

Секој кој сака да ми се придружи е добредојден.
Reply
#2
I need help in Turkey, but I do know Macedonian ...
Reply
#3
Јас можам да ти помогнам, контактирај ме на [email protected]
Reply
#4
Did someone already translated MyBB to Macedonian ?

Дали некој го има преведено 1.6.2 МајББ ?
Reply
#5
Здраво, ако го има некој преведено форумот (колку % и да е) ќе му бидам многу благодарен ако може да ми го прати на мејл: [email protected]

фала
Reply
#6
Ајде ве молам доколку имате превод, пишете на меил: [email protected]
Ви благодарам
Reply
#7
Успеавте да го преведете форумот? Доколку го има некој преводот ќе бидам благодарем доколку ми го прати. Фала би
cvetkovski(a)gorast.com

Поздрав,
[email protected]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)