Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago [Error Message] YouTube?
#1
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
Every time there is a YouTube video posted on my forum this stuff appears on top and on the bottom?
<!-- start: video_youtube_embed -->
Then the video is here
<!-- end: video_youtube_embed -->
WTF is this?
#2
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
For some reason it's printing the comments in the code.
--Pyridine
#3
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
What?
#4
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
(08-17-2010, 08:52 AM)AXVIS Wrote: What?

i think he's sayin it renders the embed code, instead of simply embedding it. As in, it shows the code.

i havent used the video embedding built into mybb to really comment
I use this auto embed plugin that works great

http://community.mybb.com/thread-55969.html
#5
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
The video works but the code I don't like it that it shows up is there anyway to make it stop?
#6
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
Is there any need for the language?? Smile

I assume you're using a 1.6 compatible theme and ran the upgrade script properly, yes??
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
#7
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
Not having any issues as youtube for example embeds properly however I can only embed one youtube in a post at a time. I have wondered if there will be a way to embed multiple videos in a single message post?
#8
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
@Matt I upgraded everything correctly and no I made a new theme so it is for 1.6.
@Slick There is a setting in Admin CP to change that.
#9
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
Can someone help me on this?
#10
Solved: 8 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
Settings -> Server and Optimization Options -> Output template start/end comments?

Set to no.

That should be a quick way to fix this.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)