Images without thumbnails.
#1
Usefull is you want eliminate thumbnails for some images without deactivate the function "Show Attached Thumbnails in Posts"

Name
Thumbnails full size

Regular Expression
\[attachment_fullsize=(.*?)\]

Replacement
<img src="/attachment.php?aid=$1">

How to use it
[attachment_fullsize=XY]
XY is the attachment number
I don't know why on many site it doesn't work ! Confused
Reply
#2
It won't work because your not linking to a valid link. You're making your image /attachment, when there is no board url.

It needs to be <img src="(what eva your site link is)/attachment.php?aid=$1">
Reply
#3
(2010-09-23, 08:40 PM)wethegreenpeople Wrote: It won't work because your not linking to a valid link. You're making your image /attachment, when there is no board url.

It needs to be <img src="(what eva your site link is)/attachment.php?aid=$1">

The browser puts the link there automatically.
If you're on forums.blablabla.com that's what will appear in the link (if you're in a directory, it will appear too)
All my plugins are available for free at MyBB Extend and on my GitHub. MyBB-Plugins.com has been closed and none of my plugins are officially maintained or supported.
Reply
#4
Thanks for yours replies, the problem is that now i have two images Huh

   
Reply
#5
(2010-09-25, 01:32 PM)Pirata Nervo Wrote:
(2010-09-23, 08:40 PM)wethegreenpeople Wrote: It won't work because your not linking to a valid link. You're making your image /attachment, when there is no board url.

It needs to be <img src="(what eva your site link is)/attachment.php?aid=$1">

The browser puts the link there automatically.
If you're on forums.blablabla.com that's what will appear in the link (if you're in a directory, it will appear too)

Didn't do that for me... will that work even on images?
Reply
#6
(2010-09-25, 03:27 PM)wethegreenpeople Wrote:
(2010-09-25, 01:32 PM)Pirata Nervo Wrote:
(2010-09-23, 08:40 PM)wethegreenpeople Wrote: It won't work because your not linking to a valid link. You're making your image /attachment, when there is no board url.

It needs to be <img src="(what eva your site link is)/attachment.php?aid=$1">

The browser puts the link there automatically.
If you're on forums.blablabla.com that's what will appear in the link (if you're in a directory, it will appear too)

Didn't do that for me... will that work even on images?

It should - never tried it on a MyCode though but plain HTML works like that
All my plugins are available for free at MyBB Extend and on my GitHub. MyBB-Plugins.com has been closed and none of my plugins are officially maintained or supported.
Reply
#7
why can't you just use the img tags? what's wrong with them?
good u
Reply
#8
Just use this as the replacement

<img src="attachment.php?aid=$1">

I removed the / cause that take you all the way back to the root of the domain but if you have it in a subfolder it won't work.
Sculpture CMS
I'm just another unicorn.
Reply
#9
Why are you getting double images? I have never had that problem before with these forums. I also just use the code [IMG] website/attachment [IMG].

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)