Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[1.6.11] Finnish Language Pack version 2013-10-11
#1
Suomen kielipaketti on vihdoinkin päivitetty!

Versio 2013-10-11 (MyBB 1.6.11): (pura hakemistoon /inc/languages)
.zip   MyBB-suomennos_2013-10-11.zip (Size: 149.34 KB / Downloads: 672)

Katso myös suomennoksen kotisivu. Kotisivuiltani löytyy muitakin työstämiäni suomennoksia (joskaan ei kaikkia, koska esim. phpBB2:n suomennoksella ei ole nykyään enää mitään väliä).

Tämä suomennos varmasti jakaa mielipiteitä jonkun verran, sillä poikkean suoraviivaisesta kääntämisestä ja sen sijaan käytän sanastoa, joka on kehittynyt omilla keskustelualueillani viimeisen noin viidentoista vuoden aikana. Sanasto on persoonallinen, mutta toisaalta myös huomattavasti suomalaisempi kuin anglismista ja/tai muutoin heikosta kieliopista kärsivät käännelmät.

Vanhat versiot

Ensiversio 2011-03-03: (pura hakemistoon /inc/languages)
.zip   mybb_finnish_2011-03-03.zip (Size: 152.1 KB / Downloads: 634)
This is the first Finnish Language Pack for MyBB 1.6 series, which was partially based on a previously unreleased 1.4 series language pack. This has been done with more care than your average language pack and there is a fair amount of quality control involved. There are still some improvements to be done such as completing the Admin CP, but for the most part you can expect this to be one of the best Finnish translations for any forum software.
Reply
#2
This user has been denied support. This user has been denied support.
Onko jo valmis?
Reply
#3
Aikaisintaan tänään kello 24 tienoilla on kaikki suomennettuna, mutta oikolukua ei toki ole siinä vaiheessa tehty.

Vielä on suomentamatta muutamia yleisluontoisia virheilmoituksia, sähköpostiviestit sekä yksityisviestipuoli.


Suomennos on valmis
Teen niin paljon oikolukua kuin tässä jaksan illan aikana, zip-paketti tulee jakoon "joskus myöhään".
Finnish non-Admin CP translation up. Installation instructions & graphics coming later. At the moment there is no timeline for Admin CP translation.

---

No niin, nyt kielitiedosto on jaossa ensimmäisessä viestissä. Oletan että noin viikon kuluttua tulee korjattu versio kun alan saada enemmän palautetta + kun huomaan itsekin ongelmia.

Asennusohjeet ja mukautuminen MyBB:n standardeihin (jos jotkut on) tulee myöhemmin. Nappuloiden kuvia ei vielä ole niitäkään. Ylläpitopuolen suomentamiselle ei ole aikataulua.
Reply
#4
(2011-03-02, 04:37 PM)Merri Wrote: Suomennos on nyt valmis! Käyttäjille ja valvojille näytettävä puolisko sivusta on täysin käännetty (poikkeuksen tekee COPPA, sillä tätähän ei Suomessa kuitenkaan käytetä).
Kyllä COPPAa käytetään tietyissä tilanteissa Suomessakin. Tälläinen tilanne tulee vastaan esimerkiksi silloin kun suomenkielistä sivustoa hostataan yhdysvaltalaisella palvelimella.

Reply
#5
No, eiköhän se COPPA käänny kuitenkin ajan myötä. Suurta kiirettä sen kanssa tuskin on.

Merkittävä asia kuitenkin lienee se, että velvoittaako Yhdysvaltain laki asian 1) palvelimen fyysisen sijainnin 2) palveluntarjoajan (yrityksen, joka vuokraa salitilaa) vaiko 3) palvelun tilaajan (yksityisen/yrityksen/yhdistyksen/jne.) mukaan. Tässä on kuitenkin kolme eri merkittävää tekijää.
Reply
#6
Status update: I set summer as a target for improved release with fixes.
---
Tilannepäivitys: otan kesän tavoitteeksi seuraavalle korjatulle versiolle. Liikaa asioita taas tekemislistalla, joten ainut tapa varmistaa että ehtii tehdä haluamiaan asioita on siirtää joitakin projekteja myöhemmäksi. Olen jo korjannut kielitiedostoa edemmäs Käärmeessä, mutta tiedän vielä monta pientä virhettä, jotka pitäisi korjata (erityisesti portaalisivu pissii).
Reply
#7
ENGLISH TL;DR: updated for MyBB 1.6.11 after a long hiatus.
---
Tuo edellisen viestin kesä ei koskaan tapahtunut. Ei vain ehtinyt, tosin syitä en enää liiemmin tässä kohtaa muista. Minulla on liikaa kaikenlaisia projekteja.

Isompi juttu on se, että suomennos on viimein päivitetty! Pitäkee kivvaa. Ylläpitopaneeli tosin on yhä edelleen suomentamatta. On se kumma.

Jään odottelemaan kielinatsin ilmaantumista paikalle. Kukaan ei ikinä anna edes palautetta näistä suomennoksista. Alkuperäinen versiokin ladattu jo 200 kertaa eikä mittään ole sanottu kenenkään toimesta. Hävetkää! Hävetkää ihan vähäsen. No ei, pyyteettähän tätä touhua tehdään. Saa samalla käydä nauttimassa mm. Civilization V:n suomennoksesta, ensimmäisestä viestistä löytyy linkkiä ja toki tämän MyBB-paketin latausta.
Reply
#8
This user has been denied support. This user has been denied support.
Onko päivityksiä tulossa?
Reply
#9
On. Tällä hetkellä puuhastelen varsin aktiivisesti Vihreän Lohikäärmeen ulkoasun muuttamisessa mukautuvaksi ja samalla muutamat aiemmin näkymättömät tekstit ovat saaneet korjauksia. Myös termistöön tulee muutoksia kun olen vaihtanut kaikki viittaukset rekisteröitymiseen niin että puhutaankin ennemmin tunnuksen luomisesta (joka on se suunta, johon palvelut ovat nykyään menossa).

Julkaisuaikataulua minulla ei vielä ole, koska tiedän että tulen suht lähiaikoina koskemaan kielitiedostoihin aika paljonkin. Ehkä pusken GitHubiin version jakoon jos joku on innostunut elämään vaarallisesti.

https://github.com/Merri/mybb-finnish

Koetan pitää tuota ajantasaisena. Varsinaisen julkaisun pusken ulos jahka saan aikaiseksi setviä muutokset 1.6.11 -> 1.6.13, ja jos vaikka saisi osan ylläpitopuolesta lähemmäksi valmista.
Reply
#10
End Of Support
I have moved to XenForo and therefore I no longer have interest to maintain nor continue with this translation.

Contact me if you wish to continue the project and want to take over the GitHub repo.

Tuki päättynyt
Olen siirtynyt XenForoon, joten minulla ei ole enää motivaatiota tähän käännökseen.

Ota yhteyttä jos haluat jatkaa projektia ja saada GitHubin repon hallintaasi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)