Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[1.8.0] Swedish Language package
#1
Information 
Hej,

Quote:Hi there,
I've decided to make a Swedish language package for MyBB version 1.6.8, for all the Swedish users out there. I'm translating  when I got some spare time. All news and further information will be posted in this thread!

Your sincerely,
Mallen

Uppdatering: 
Eftersom det verkar vara en större efterfrågan nu på en svensk översättning av MyBB har projektet återupptagits. För att få ut en färdig version så fort som möjligt, så har vi bestämt att genomföra uppdateringen i lite olika steg. Detta för att ni ska slippa vänta längre än nödvändigt.

Tidsplan:
Oktober 2019 - Uppdatering från 1.6.14->1.8.21: Nya funktioner läggs till och översätts, gamla tas bort och struktureras om. Eftersom användarna inte ser Adminpanelen (ACP) kommer den inte uppdateras i första stadiet, utan förblir på engelska. Just ACP tar otroligt lång tid i jämförelse med de andra filerna att översätta och uppdatera.
Målet är en release av språkfilerna i slutet av månaden. Denna kommer vara baserad på den ursprungliga översättningen och därför innehålla stavfel, grammatiska tveksamheter med mera men vara helt funktionell.

November 2019
Genomgång av alla filer förutom de i  ACP. Korrigera stavfel, grammatiska tveksamheter, struktur och liknande. Förhoppningsvis kommer detta resultera i att översättningen känns mer flytande och inte lika stel som den gör i nuläget. Det är inte bestämt om denna uppdatering släpps i omgångar eller som en större uppdatering. Målet är att detta ska vara klart i mitten av december.

Får återkomma längre fram med mer information.
Reply
#2
(2011-07-19, 08:20 PM)mallen Wrote: Going on as planned, but my Teams time limit will be broken by far regarding the translation.
Admin CP and almost the entire User CP has been translated, but during holiday I won't promise a release date, as before.
Keep an eye on this thread for further information

Your sincerely,
Mallen

Is the swedish translation halted?!

/Anders
Reply
#3
När jag tittar på översättningarna ser jag en hel del grammatiska tveksamheter. Vad följer ni för modell när ni översätter?
Tindris
MyBB Support Technician
Reply
#4
Det jag funderar över då är om det inte är bättre att använda "sunt förnuft" i språket istället för att använda termer från andra företags mjukvara då det kan ju finnas fel även där då de inte heller är skrivna på Svenska?
Tindris
MyBB Support Technician
Reply
#5
Ser bra ut! Vad rekommenderar du för inställningar vid Configuration » Settings » Board Settings » Date and Time Formats?
Reply
#6
This user has been denied support. This user has been denied support.
Kommer ej åt filen. Är den svenska MyBB.se stängd eller vad är det som har hänt?

http://i.cubeupload.com/Ax3Y6W.png
Reply
#7
This user has been denied support. This user has been denied support.
(2014-10-15, 06:47 AM)mallen Wrote:
(2014-10-13, 09:42 AM)ForumMix Wrote: Kommer ej åt filen. Är den svenska MyBB.se stängd eller vad är det som har hänt?

http://i.cubeupload.com/Ax3Y6W.png

Hej,

Vi har lagt projektet på is under obestämd tid. Jag kan lägga upp alla tidigare språkpaket i en ZIP under veckan, så att ni åtminstone har tillgång till de gamla. Vi kommer inte översätta MyBB 1.8, utan lämnar en öppning för andra som kan tänka sig att ta över!

Jag förstår.

Har du möjligheter att skicka upp översättningen?
Reply
#8
Jag hade också jättegärna laddat ner de gamla språkfilerna.

/Persson
Reply
#9
This user has been denied support. This user has been denied support.
Är det verkligen ingen som inte har den svenska översättningen?
Reply
#10
Vilken tur att jag håller på att göra ett till svenskt forum och märkte att filerna inte finns längre att hitta här.

Så tog filerna från mitt andra forum. Detta är versionen 1610, men funkar till 1615 för mig iallafall.

http://www.fildirekt.se/dl/1417138018.zip

Varsågoda mina vänner, enjoy!

Kan finnas något som är helt ändrat förövrigt. Tror det är ifall man är guest att man måste registrera sig för att se trådarna lala. Så den är inte helt perfekt. Använd på egen "risk".
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)