Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Smilie Problem
#1
Not Solved
So I want to edit my smiley set.

It all goes fine

This is the original:

/images/smilies/blush.gif

This is what I want to change too

http://hfmaxcdn.witza.netdna-cdn.com/ima.../blush.gif

It works in the Admin CP - But then when I actually go to post form on the forum it's a rectangle box with a little red 'X' in it.
#2
Not Solved
This is some error on smilie system, if your forum is in root folder and not in some folder like

www.yoursite.com/forum than smilie will not update, I too dont understand why, but if it is in www.site.com than if you update your smilie, than your all smilie will be updated.
If you love mybb than Check This Link Angel
See this
#3
Not Solved
URL of somewhere you're getting this error?
#4
Not Solved
Hi Ajs this is not error, this doesnt show images of smilie if forum is in folder.

like

http://localhost/forum -> smilie images will not show there, but if forum is in
http://localhost -> than smilie gets updated...

I too dont no why? I have seen this issue way 5-6 months back
If you love mybb than Check This Link Angel
See this
#5
Not Solved
http://dictionary.reference.com/browse/error
#6
Not Solved
(2011-04-18, 11:21 PM)AJS Wrote: http://dictionary.reference.com/browse/error

Never mind..there may be something wrong in localhost, continue with the help of OP, and unfortunately, i read email of all the replies here.

Thanks
If you love mybb than Check This Link Angel
See this
#7
Not Solved
Make sure the image directory you're setting is images/smilies
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)