Not Solved How to fix this mybb theme?[Search mybb theme expert)
#1
Not Solved
close the thread.
Reply
#2
Not Solved
The images need to be .PNG images from what I can tell. images/blueshire/off.png, images/blueshire/on.png etc.. make sure those are uploaded.
Reply
#3
Not Solved
(2011-05-27, 08:50 PM)xomp Wrote: The images need to be .PNG images from what I can tell. images/blueshire/off.png, images/blueshire/on.png etc.. make sure those are uploaded.

yea m8te its already uploaded like thatConfused dunno wat goes wrongConfused maybe from global.css is missing smthing
Reply
#4
Not Solved
You might want to check again cause I see everything perfect. If it is still not working then update those from gif's to png which can be done like this: Go to your root folder. Then click on the "images" folder. Then click on the folder name "1" in your directory & find on.gif. Replace that with on.png.

Then go to ACP >>> Templates & Style >>> Themes > Your Theme > Global.css

replace the on.gif with on.png.

But as I said, I see just fine.
Reply
#5
Not Solved
(2011-05-28, 09:35 AM)XxSky DreamerxX Wrote: You might want to check again cause I see everything perfect. If it is still not working then update those from gif's to png which can be done like this: Go to your root folder. Then click on the "images" folder. Then click on the folder name "1" in your directory & find on.gif. Replace that with on.png.

Then go to ACP >>> Templates & Style >>> Themes > Your Theme > Global.css

replace the on.gif with on.png.

But as I said, I see just fine.

in the global.css the on/off.png does not exist buddieConfused
Reply
#6
Not Solved
(2011-05-28, 01:07 PM)TheUninvited Wrote:
(2011-05-28, 09:35 AM)XxSky DreamerxX Wrote: You might want to check again cause I see everything perfect. If it is still not working then update those from gif's to png which can be done like this: Go to your root folder. Then click on the "images" folder. Then click on the folder name "1" in your directory & find on.gif. Replace that with on.png.

Then go to ACP >>> Templates & Style >>> Themes > Your Theme > Global.css

replace the on.gif with on.png.

But as I said, I see just fine.

in the global.css the on/off.png does not exist buddieConfused

Oh sorry about that Toungue

btw, are you sure you still can't see the images cause I actually see your forums fine. Try using firefox and disable any other themes.
Reply
#7
Not Solved
its not the apart .im talking about blueshire...
Reply
#8
Not Solved
Can you provide a test account so we can view that theme?
Reply
#9
Not Solved
i found itSmile you can close the thread.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)