Current time: 04-19-2014, 10:18 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 71,400
» Latest member: MChavers
» Forum threads: 128,798
» Forum posts: 985,814

Full Statistics

Online Users
There are currently 409 online users.
» 10 Member(s) | 399 Guest(s)
Alex C., Fábio Maia, fnaticmhel, King Louis, metonator, Polarbear541, psock, Solidify

Latest Threads
No users shown under User...
Last Post: Alex C.
Today 10:06 PM
» Replies: 5
» Views: 312
I Installed SCEditor But....
Last Post: elcoputra
Today 09:42 PM
» Replies: 15
» Views: 773
Happy Easter!
Last Post: Omar G.
Today 09:39 PM
» Replies: 1
» Views: 35
Integrate some ideas from...
Last Post: Omar G.
Today 09:17 PM
» Replies: 2
» Views: 64
Adding Multiple Badges?
Last Post: Reallifeplusdotorg
Today 08:10 PM
» Replies: 3
» Views: 1286
Thanks Nathan Malcolm
Last Post: Kaeden
Today 08:09 PM
» Replies: 34
» Views: 2660
MentionMe 2.2.5 (for MyAl...
Last Post: cafeína
Today 07:53 PM
» Replies: 476
» Views: 42473
4-Byte UTF-8 Support affe...
Last Post: frostschutz
Today 07:52 PM
» Replies: 1
» Views: 72
Ability to define a defau...
Last Post: Leefish
Today 07:41 PM
» Replies: 4
» Views: 73
Rocket Dog Increase Twitt...
Last Post: DBarclay
Today 07:39 PM
» Replies: 0
» Views: 42

 
  Transient 403 Error for Users
Posted by: thomasgreen - Today 06:13 PM - No Replies

Detailed description of your problem, including steps to reproduce if necessary:
Some members on my forum are encountering a 403 error when they post a thread or edit a thread, but it doesn't happen all the time. I have never encountered it using my own account or one of my test accounts. All the permissions seem to be in order. It's not like it happens everytime or to ever member. It happens only to a few members maybe like 8 out of 100 members have encountered it. And once they encounter it, it stays there for a while, but after a while, it sometimes goes away.

URL to your forum/URL to specific problematic page
http://www.cheatempire.net

New installation or upgrade (from which version of MyBB)?
It is a new installation, but I have switched servers and I believe I did it correctly.

Test user account (if it requires additional permissions)
Will provide upon request, but I doubt it'll help since MOST members are able to do everything just fine.

Screenshot or error text, verbatim
I haven't encountered it before, but members are saying it looks like this:
Error 403
Forbidden You don't have permission to access /newthread.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


I have removed my custom 403 error page to see if that helped, but it didn't. Not quite sure what could possibly be wrong. All permissions seem fine "All of the required files and directories have the proper CHMOD settings." I migrated my dns from cloudflare directly to the server (been done a week ago) and that didn't help. Still always have one or two members report that they are getting a 403 error. My .htaccess file is just the default one that includes a redirects to my custom error pages. ): Help?

Print this item Send this item to a friend

Bug Avatar not showing in thread
Posted by: Cakey - Today 04:18 PM - Replies (5)

Hey, I have a little problem, I've been customizing my theme a bit, And all of a sudden, My avatar stopped showing in threads, But shows everywhere else. Someone please help!
I have attatched a screenshot of what the "avatar" section looks like.
Forum : http://l0fdy.tk/

P.S I would also want to know how to get rid of that little blue silhouette beside the "Cake". Thanks.



Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Print this item Send this item to a friend

  I cannot import database to new server
Posted by: Johnrichardo21 - Today 03:57 PM - Replies (1)

Code:
ERROR 1115 (42000) at line 30: Unknown character set: 'utf8mb4'

I am using webmin control panel, and I use MySQL version 5.1.73.

and My old server was using 5.5.36-cll - MySQL Community Server.

How to solve this problem? Big Grin

Print this item Send this item to a friend

  Can i move my IPB to MyBB latest?
Posted by: VIP3R69 - Today 03:03 PM - No Replies

Hello,

I have a forum that is running IPB 3.4.6
It have currently:
- 53 Members
- Almost 6,300 posts

Can i move it to MyBB latest version?
Will it effect my new board too?

Waiting for a support member's answer Smile

Print this item Send this item to a friend

  Attached files in thread not showing
Posted by: coolashu - Today 01:54 PM - Replies (3)

Hello friends, i am in very trouble Sad In my forum attachment not showing in thread even all attachments in old thread disappear.
When i edit thread then i see attachment but not shown in normal thread. Help me please

Print this item Send this item to a friend

  Word Filter not working on latest thread sidebar
Posted by: Puzzlemaster - Today 01:31 PM - Replies (2)

I have used this edit in index.php file to show latest thread sidebar
http://community.mybb.com/thread-110658-...#pid805233
Now i have one issue, i created an adult filter so whenever anyone uses bad word they will be replaced with another word.
The filter works very fine on thread and title but i saw that the the replacement word is not visible on sidebar thread name and i see abusive word there.
Is there any fix or tweak so that mybb word filter will replace it on sidebar as well

Print this item Send this item to a friend

  What Can I Do With The Portal ?
Posted by: Solidify - Today 02:25 AM - Replies (3)

Hi. Total noob here. I'm still trying to wrap my brain around some of the basic concepts behind building a forum and I have a couple of questions I was hoping someone could answer for me.

First, I was wondering what I could do with the portal feature.

Can I use this feature to create a home page or landing page for my forum that displays automatically updated content from my hot topics and recent posts, etc.?

Is that how that works? And if so, could someone please tell me how?

Second, is there a way for users to embed images in a post without using a url, besides uploading the image as an attachment... or is that something I'm just going to have to live with?

Thanks in advance.


Slim pickins on the help around here huh? I guess when I'm done figuring this stuff out I'll lend you guys a hand.

Print this item Send this item to a friend

  Admin accept registration
Posted by: pawelk - Yesterday 11:10 PM - Replies (2)

Hi

I set my forum options that each registration has to be verified by admin, the problem is that if someone register he can still see all forums etc, and i want fresh registered user to only see login field, not boards.

Print this item Send this item to a friend

  Email confirm not received
Posted by: adi19 - Yesterday 09:01 PM - No Replies

Hi, i have a problem. My forum don't send activation mail!
I used :
http://docs.mybb.com/Help-Mail.html but working good!


No answer?

No answer?

Print this item Send this item to a friend

  Disable all traces (IP logging etc.)
Posted by: pawelk - Yesterday 08:10 PM - No Replies

Hi

I want make closed forum for people in censored country, i want my members to be safe so what would you recommend me doing?

for sure one thing i need to do is disable ALL ip logging, but how do i do this?

Thank you in advance

Print this item Send this item to a friend


Contact Us | MyBB | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication