MyBB Community Forums

Full Version: Traducere romana/romanian translation MyBB 1.6.5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(2011-12-20, 10:12 PM)rubsone Wrote: [ -> ](Cred ca se observa ca fac munca de voluntariat daca am ajuns sa iti ofer educatie pe un forum de programare. Imi multumesti mai tarziu, cand o sa-ti prinda bine. )

Acum as intreba... 'Intelegi?'... si raspunsul firesc... ar fi... 'nu'!

Esti o comoara Mihu, Heart

Mulțumesc încă odată pentru complimente.Toungue
Oricand Wink
Oameni buni... stop ! E clar ca acest topic a degenerat intr-un conflict. Chiar vreti sa fie inchis ? Se poate rezolva rapid.
Poate Mihu a fost un pic arogant (si cred ca fara intentie). Dar nu are rost sa degeram...
Mihu, despre mybb.ro, crede-ma ca va urmaresc de mult si stiu cat munciti pentru acest site. Din pacate, si eu sunt dezamagit de cum s-a dezvoltat aceasta comunitate. Motivele ar fi multe. Vei intelege mai tarziu !
Ei bine... pentru ca nu ma pot abtine... iti marturisesc (desi stiu ca voi fi luat la rost pentru asta de colegii mei) ca suntem o echipa de 4 oameni (pana acum - si nu sunt cei ce au postat in acest topic) care muncim din august (aproape zilnic, de la grafica, traducere, pluginuri pana la tutoriale video) pentru crearea unei noi comunitati MyBB dedicata utilizatorilor romani asa cum credem noi ca ar trebui sa fie si care va fi lansata (cred) in ianuarie (sau cel tarziu februarie - nu decid eu asta) 2012.
Atunci poate iti vei da seama de ce spun ca nu mi se pare normal sa distribuiti o traducere cu un plugin. E aberant. Ce alta comunitate MyBB (turca, germana etc...) mai face asta ? E doar o traducere nu altceva.
Popularitatea se capata in alt mod. Ii atragi pe useri daca le oferi ceva gratuit (un plugin serios si bun sau o tema bine facuta) si cand au nevoie de suport, vin singuri la tine.
Nu vreau sa detaliez ca... nu are rost. Cred ca nu e nimic rau in a mai exista inca o comunitate MyBB, nu ? Aveti marele avantaj al domeniului cumparat cu 50 euro de la Dojo (o fata care la randul ei s-a straduit sa faca ceva dar era prinsa in prea multe). Dar domeniul nu face totul, ci continutul si suportul oferit utilizatorilor.
Lipsesc foarte multe in comunitatea MyBB actuala. Deja dau prea multe din casa asa ca ma opresc aici... Smile
Raman la ideea ca orice initiativa de a dezvolta si populariza MyBB-ul in Romania este de apreciat. Nu trebuie sa devenim concurenti sau alte aberatii de genul asta... dar intelege ca nu tot ce inseamna MyBB in Romania se rezuma la mybb.ro!
Nu interpreta asta ca o rautate. Este normal ca tu sa incerci sa-ti atragi cat mai multi colaboratori in echipa. Asta vom incerca si noi probabil, desi ramane de vazut.
Oricum, vei primi din partea noastra (dupa ce vom deschide "cutia pandorei"), o propunere de colaborare intre site-ul mybb.ro si noi. Era in plan. Atunci va fi decizia voastra daca veti dori sa facem impreuna, ceva serios cu MyBB-ul in Romania. Noi ne-am facut un plan si il vom respecta, chiar daca ne veti refuza. Dar e prematur acum sa vorbesc despre asta.
Te respectam ca developer si ca administrator al singurei (deocamdata) comunitati MyBB din Romania, dar asta nu ne poate obliga pe toti, daca vrem sa facem ceva pentru MyBB, sa o facem doar sub tutela mybb.ro.
O zi buna si cu siguranta ne vom mai auzi. Poate reusim sa facem ceva serios si-n Romania, in 2012, pana sa apara versiunea 2.0!
Hai sa nu ne abatem de la subiect. Cineva a postat propria sa versiune a unei traduceri si a cerut eventuale sugestii pentru imbunatatirea acesteia.
Multumesc.

// Later edit: apropo, deci termenul de "posturi" clar pica, nu ? In acest caz, termenul "postari" e mai plauzibil ? Chiar nu-mi place "raspunsuri" pentru ca vreau sa existe o diferenta intre "raspuns la un topic" si "raspuns la un mesaj privat".
Salut.
Chiar mi-a plăcut modul în care ai răspuns la acest subiect!
Quote:Popularitatea se capata in alt mod. Ii atragi pe useri daca le oferi ceva gratuit (un plugin serios si bun sau o tema bine facuta) si cand au nevoie de suport, vin singuri la tine.
Noi nu oferim ceva gratuit? Adică eu nu știu să oferim ceva contra cost?!
Mai mult decât atât să știi că eu chiar m-am străduit să ofer ceva bun, dar din păcate nu prea am timp să mă ocup doar de MyBB (asta e mai am și eu o viață personală și mai trebuie și eu să câștig niște bani!).
Quote:Lipsesc foarte multe in comunitatea MyBB actuala. Deja dau prea multe din casa asa ca ma opresc aici...
Un mic exemplu? Staff, tutoriale, support?
Quote:Raman la ideea ca orice initiativa de a dezvolta si populariza MyBB-ul in Romania este de apreciat. Nu trebuie sa devenim concurenti sau alte aberatii de genul asta... dar intelege ca nu tot ce inseamna MyBB in Romania se rezuma la mybb.ro!
Eu nu am nimic impotriva faptului ca voi doriti sa faceti o noua comunitate. Eu chiar as fi dorit sa facem ceva impreuna si sunt chiar dispus sa cooperam pentru a forma o adevarata echipa si sa oferim cat mai multe pentru webmasterii romani. Acum va depinde si de voi...
Quote:Atunci poate iti vei da seama de ce spun ca nu mi se pare normal sa distribuiti o traducere cu un plugin. E aberant. Ce alta comunitate MyBB (turca, germana etc...) mai face asta ? E doar o traducere nu altceva.
Legat de aceasta afirmatie as mentiona faptul ca multi utilizatori prefera sa dea un click decat sa stea sa lucreze cu fisirele. Totodata sa stii ca am luat aceasta decizie de a crea un plugin, in momentul in care veneau persoane si postau pe forum subiecte in care intampinau probleme cu imaginile traducerii... Multi adaugau mai multe teme dar uitau sa copie si directorul cu imagini in folderul temei... Stiu ca o sa zici dar ce nu ati facut un tutorial pentru acest lucru? O sa iti dau si la aceasta intrebare un raspuns. Din pacate multi useri intra pe forum si nici macar nu apuca sa citeasca un mic regulament, da pai sa mai citeasca un tutorial...
Quote:Oricum, vei primi din partea noastra (dupa ce vom deschide "cutia pandorei"), o propunere de colaborare intre site-ul mybb.ro si noi. Era in plan. Atunci va fi decizia voastra daca veti dori sa facem impreuna, ceva serios cu MyBB-ul in Romania. Noi ne-am facut un plan si il vom respecta, chiar daca ne veti refuza. Dar e prematur acum sa vorbesc despre asta.
Te supăr dacă aș întreba în ce ar consta această colaborare?
Quote:Te respectam ca developer si ca administrator al singurei (deocamdata) comunitati MyBB din Romania, dar asta nu ne poate obliga pe toti, daca vrem sa facem ceva pentru MyBB, sa o facem doar sub tutela mybb.ro.
Deci să înțeleg că problema, din punctul tău de vedere, cu MyBB România e că totul se realizează sub acestă emblemă?!
Quote:O zi buna si cu siguranta ne vom mai auzi. Poate reusim sa facem ceva serios si-n Romania, in 2012, pana sa apara versiunea 2.0!
Mulțumesc la fel. Eu sunt întotdeauna deschis... Aștept propuneri idei, sugestii, critici. În principiu aș dori ca acestea să fie legate de MyBB nu de cât de bine sau de prost vorbesc sau scriu în română.

Eu chiar vreau să fac ceva pentru MyBB altfel nu făceam nimic din ceea ce am făcut până acum și nici nu îmi pierdeam atâta timp. Îmi pare totuși rău că nimeni nu a semnalat până acum ce nu îi place la comunitatea noastră și pe forumul nostru. Nu de alta dar poate o rezolvam cumva... Începând cu 1 ian. 2012 vom pune traducerea și fără modificare (asta ca să vedeți că ținem cont și de sugestiile utilizatorilor!)

Mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj.
Postari este ok, stai calm Smile. Succes la traducerea voastra Big Grin.
OFF: @Mihu - vei primi toate raspunsurile din partea celui care conduce echipa noastra pe site-ul tau (e membru al comunitatii MyBB Romania), dar la jumatatea lunii ianuarie (daca am inteles corect). Nu mai fac off-topic aici. Multumesc de intelegere.

(2011-12-21, 08:23 PM)dgcyears Wrote: [ -> ]Postari este ok, stai calm Smile. Succes la traducerea voastra Big Grin.
Am cautat in dex si eu unul n-am gasit termenul "postari".
Sad

Cuvantul "postari" este deja cunoscut de aproape toti vorbitorii limbii romane. Eu zic ca asta e suficient pentru a folosi acest termen, asta e doar parerea mea, faci cum vrei Big Grin.
Bafta!Smile
(2011-12-22, 04:06 AM)MyBB Tuneup Wrote: [ -> ]OFF: @Mihu - vei primi toate raspunsurile din partea celui care conduce echipa noastra pe site-ul tau (e membru al comunitatii MyBB Romania), dar la jumatatea lunii ianuarie (daca am inteles corect). Nu mai fac off-topic aici. Multumesc de intelegere.

(2011-12-21, 08:23 PM)dgcyears Wrote: [ -> ]Postari este ok, stai calm Smile. Succes la traducerea voastra Big Grin.
Am cautat in dex si eu unul n-am gasit termenul "postari".
Sad
Ok... Atunci eu o să aștept... De asemenea eș vrea să mai precizez faptul că , personal, caut oameni cu care să colaborez pentru realizarea unor modificări care să nu fie distribuite sub emblema comunității noastre. Care dorește mă poate contacta prin PM.
Atât am avut de spus. Îmi cer scuze de offtopicul creat prin ultimile mele mesaje.
Sărbători fericite!
Asa, fa-ti reclama, nu ti-a ajuns asta prin toate posturile facute...Nu spun asta ca-i topicul meu sa ceva, dar trebuie sa fii NESIMTIT sa faci reclama in topicul altuia, atat am avut de spus Wink.
Pages: 1 2 3 4