MyBB Community Forums

Full Version: After Upgrading, AdminCP not found
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Not Found

The requested URL /public/member.php was not found on this server.

Is what i'm getting, I just upgraded to latest version. It happens every time I click a main button as in, Inbox, Home, Mod CP, Admin CP, and more. I also see these files in my FTP.
Can you post a link to your website?
For some reason the theme stopped working as well so no css. http://bdgservers.com/
Also the admin page when i try to sign in it says Invalid administration session.
You are missing your cache folder and your jscripts. Re download mybb from here and upload the cache and the jscripts folder to your mybb root.

Edit: Didn't even realise what chack1172 just pointed out. ACP -> General Configuration -> Site Details -> Board URL (I think)
@Non anonymous the file member.php is in yoursite/member.php not in yoursite/public/member.php

Change the url of your site and try again
(10-17-2015, 05:18 PM)Ben C Wrote: [ -> ]You are missing your cache folder and your jscripts. Re download mybb from here and upload the cache and the jscripts folder to your mybb root.

Edit: Didn't even realise what chack1172 just pointed out. ACP -> General Configuration -> Site Details -> Board URL (I think)

I cant do ACP -> General Configuration -> Site Details -> because when i try to sign in it says secession has expired. Also i'm not missing the cache folder the jscript folder

(10-17-2015, 05:27 PM)chack1172 Wrote: [ -> ]@Non anonymous the file member.php is in yoursite not in yoursite/public/member.php

Change the url of your site and try again

Can you explain more? The Member.php is located in the public folder.
You'll need to set your cookie configuration. This is located in /inc/config.php

See: http://docs.mybb.com/1.8/development/cookies/
I looked at it and I didn't find it there i found it in settings.php. Also can you give me an example of a
$settings['cookiedomain'] = ".";
$settings['cookiepath'] = "/";
$settings['cookieprefix'] = "";
My website is located in public/

Edit:Realized that for some reason it redirects me to http://bdgcommunity.site.nfoservers.com/.../modcp.php instead of being at the main domain bdgservers.com,
Log into your Admin CP : http://bdgservers.com/admin/index.php

Then go to Configuration > Site details

Make sure the Board URL is set to http://bdgservers.com/
Pages: 1 2