MyBB Community Forums

Full Version: Broken Post/Thread Icons
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I've recently changed my smilies to another and this happened:
[Image: 4c518909d8bbff7f09bcdd2a2e980e6e.png]


Forum url: unraveledmc.com/forum
Any ideas for solution?
check if rebuilding post icons cache helps

forum admin panel >> tools & maintenance >> Cache Manager >> [rebuild cache for posticons]
(07-23-2016, 12:21 PM).m. Wrote: [ -> ]check if rebuilding post icons cache helps

forum admin panel >> tools & maintenance >> Cache Manager >> [rebuild cache for posticons]

Didn't work. Anything else?
how have you added the new post icons ? is that through forum admin panel ?
do the icon images exist in the folder(s) ?
(07-23-2016, 01:07 PM).m. Wrote: [ -> ]how have you added the new post icons ? is that through forum admin panel ?
do the icon images exist in the folder(s) ?

I deleted the previous icons and replaced them with the new ones. I renamed the folder with the new ones to 'smilies'.
Yes, I massively added them through the admin panel.
The new ones exist, the old ones don't.

(If you want to see it yourself, you can go to the link I posted above, the "Support" forum is open for guests)
The ones that are not showing are *.gif, the ones that are showing are *.png  ... not sure if that's a requirement that they be png.
^ smilies and post icons are different & they exist in different folders.

see smilies guidance & Post Icons guidance